Bitch (2017)

Bitch (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Marianna Palka
Actori: Marianna Palka, Jason Ritter, Jaime King
An: 2017
Gen: Comedie, Drama, Familie
IMDB: 5.2


Se lucreaza la subtitrare!

<4OxeMY90rRM/Bitch.2017.1080p.WEB-DL.AAC2.0.H264-FGT.mkv.mp4" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Bitch

Mi-a plăcut asta. Este interesant să iei o defalcare a unei femei din suburbia, copleșită de presiunile unei familii cu o singură mână de a crește o familie cu puțin mai mult decât ajutorul financiar al soțului ei auto-obsedat.

Este un film destul de bine scris, bine pacat, bine dezvoltat, bine scenat și cu un excelent efect. Comedie neagră, satiră, dramă, nu sunt sigur care, dar amuzant pe tot parcursul ei și am avut o râs câteva râs rip, de asemenea, care este întotdeauna un bonus.

Jason Ritter este superb și are într-adevăr acest rol însămânțat. Filmul se învârte cu adevărat în jurul personajului său, iar el este maestru în portretizarea unui bărbat care are cel mai mult fiecare masculin care nu reușește soțul. Un cuvânt de avertizare! Dacă vă greșiți să vă gândiți să vedeți acest lucru cu o soție, o iubită, o amantă, o soră, o mamă, o fiică sau vreun individ din genul de sex feminin. Bastonul de basm feminist este lubrifiat, cuie, cufundat și acționat cu o forță feroce aproape pentru lungimea acestui film, iar garniturile de protecție sunt justificate dacă te hotărăști să nu-mi conduci avertizarea.

Este un film foarte interesant și, deși este un pic prostie, distractiv și juvenil în locuri este destul de distractiv. Are o distribuție foarte bună și, după cum am spus, cele mai multe lucruri sunt pe punctul.