Birdman (2014)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

La vârsta de 78 de ani, “MamiMihăiță Nicolae din filmul Birdman (2014) online subtitrat, dorește să câștige pentru a zecea oară campionatul național de planorism. Participarea lui va marca un record pentru aviație și va însemna încă o victorie importantă în lupta sa cu timpul.

Nicolae “Mami” Mihaiță este o legendă printre aviatorii români. La vârsta de 78 de ani, el este cel mai în vârstă pilot român care încă zboară. Toată lumea se întreabă de unde vine toată rezistența lui. Cea mai gravă problemă cu care s-a confruntat în viață a fost accidentul lui Luci. Fiul său s-a prăbușit în timpul unui antrenament cu deltaplanul și este în scaunul cu rotile de 26 de ani.

Zi după zi își vede fiul imobilizat și este conștient de faptul că Luci din Birdman (2014) Online Subtitrat, nu-i va moșteni talentul. Cel mai probabil acesta este motivul pentru care Mami continuă să zboare cu asemenea încăpățânare ca și cum ar trebui să zboare pentru două persoane, pentru el și pentru Luci.

Acum, la 78 de ani, intenționează să obțină cel de-al zecelea titlu de campion național la competiția de planorism de distanță. Indiferent dacă el va câștiga sau nu, participarea lui va marca un record pentru aviație și va însemna încă o victorie importantă în lupta sa cu timpul.

Birdman (2014) Online Subtitrat in Romana


Titlu Romania: Omul Pasare sau Virtutea nesperata a ignorantei
Titlu original: Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance)
Gen: Comedie, Drama
IMDB: 7.7
Regia: Alejandro González Iñárritu
Actori: Michael Keaton, Zach Galifianakis, Edward Norton


Birdman (2014) Online Subtitrat


Trailer