Birdland (2018)

Un fost polițist din Birdland (2018) al cărui căsătorie se află pe pietre ascunde camerele de supraveghere din casă și îi supraveghează pe păgâni pe soții ei, devenind voyeurul vieții ei.

Suspectând că soțul ei Tom (David Alpay) ar putea avea o aventură; fostul ofițer de poliție Sheila Hood (Kathleen Munroe) din Birdland online subtitrat, își folosește expertiza de supraveghere pentru a plasa camere ascunse în jurul casei lor. Confirmând că iubitul său Tom; ornitolog; a văzut-o în secret pe Merle (Melanie Scrofano); lumea lui Sheila este întoarsă cu susul în jos. Mai degrabă decât să se confrunte cu bea ei necredincios; Sheila se trezește atrasă de altă femeie misterioasă.

Cresterea din ce in ce mai mult impusa de voyeurismul ei; Sheila nu numai ca incepe sa o urmeze pe Merle; dar devine consumata cu intelegerea femeii. Acest lucru nu implică doar încercarea de a deveni Merle prin moartea părului ei blond și explorarea unui nou nivel de eliberare sexuală; dar și prin introducerea ei în lumea femeii; prin preluarea unui loc de muncă ca detectiv privat pentru tatăl lui Merle; John James (Stephen McHattie).


Regia: Peter Lynch
Actori: Kathleen Munroe, David Alpay, Benjamin Ayres
An: 2018
Gen: Crima, Mister
IMDB: 5.5


Birdland (2018) Online Subtitrat