Billy Lynn’s Long Halftime Walk (2016)

Billy Lynn’s Long Halftime Walk (2016) Online Subtitrat


Titlu Romania: Lungul drum al lui Billy Lynn
Regia: Ang Lee
Actori: Steve Martin, Vin Diesel, Kristen Stewart, Garrett Hedlund, Chris Tucker
An: 2016
Gen: Drama, Razboi
IMDB: 6.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Billy Lynn’s Long Halftime Walk

Filmul are ca fundal viața unui erou al Războiului din Irak și al colegilor săi, forțați să retrăiască ororile unui război ce a făcut din ei niște celebrități, dar continuă să îi lipsească de cei mai frumoși ani ai vieții.

In 2005, un tanar texan in varsta de 19 ani pe numele sau Billy Lynn, este prins la mijloc intr-un atac violent impreuna cu regimentul sau de infanterie stationat in Irak. Impreuna cu ceilalti supravietuitori, Lynn este considerat un erou. Sunt reptatriati de urgenta in Statele Unite ale Americii de presedintele Bush si li se cere sa defileze de-a lungul tarii in cadrul unei parade deoarece au reusit sa starneasca admiratia poporului prin faptele lor eroice. Insa, sunt rechemati de urgenta pe front.

Mulți oameni au spus că este un film anti-război, eu nu cred. Acest film este mult mai mult decât anti-war.Because nu este o poveste bogată, ci un adevăr bogat și o emoție. Nu vrea să-ți dea o opinie despre ce război este, dar arată o emoție despre un tânăr și un război. Un așa-numitul erou s-au întors din Irak, cum e viața lui?

În lumea reală, adevărul și emoția sunt complicate. Așa că este greu de spus ce tema este. Poate că tema este să se îndoiască societatea noastră falsă poate că tema este de a arăta viața confuză a eroului. Cu toate acestea, ele sunt părți ale acestui film. Este mai mult ca o secțiune a vieții lui Billy. El are familie, tovarăș de luptă, străin și prietenele. Uneori el este distras în momentul său de important, sometims tot în fața lui, să-l amintesc de război.