Billionaire Boys Club (2018)

Filmul online Billionaire Boys Club, în care joacă şi actorul Kevin Spacey, concediat din fruntea serialului ‘House of Cards’ după ce au fost lansate acuzaţii de hărţuire sexuală împotriva sa, va ajunge în cinematografele americane în luna august.

Filmul Billionaire Boys Club online subtitrat in romana va avea o premieră limitată, începând cu 17 august, după ce va fi disponibil şi în serviciul VOD (video la cerere) de la jumătatea lunii iulie. Vertical Entertainment notează că decizia “nu a fost deloc uşoară” şi nu vrea să fie considerată “lipsită de sensibilitate“.

În comunicat se arată că Spacey are un rol minor în acest film şi că restul distribuţiei, în frunte cu Ansel Elgort şi Taron Egerton, nu ar trebui prejudiciată de acţiunile actorului. Emma Roberts, Jeremy Irvine, Cary Elwes, Judd Nelson şi Billie Lourd joacă de asemenea în acest film.

Nu aprobăm hărţuirea sexuală sub nicio formă şi suntem deplin de partea victimelor. În acelaşi timp, credem că trebuie să dăm o oportunitate actorilor şi echipei care a lucrat din greu la acest film“, se arată în comunicat.

Billionaire Boys Club (2018) Film Online Subtitrat in Romana


Titlu Romania: Clubul miliardarilor
Regia: James Cox
Actori: Ansel Elgort, Kevin Spacey, Taron Egerton
An: 2018
Gen: Biografie, Drama, Thriller
IMDB: 5.6


Billionaire Boys Club (2018) Online Subtitrat


Trailer


Incasări de numai 618 dolari la debut

Ultimul film al lui Kevin Spacey, Billionaire Boys Club, realizat înainte ca acuzațiile de hărțuire sexuală asupra sa să apară, a fost lansat pe 17 august în Satele Unite, însă încasările nu au depășit suma de 618 dolari, scrie publicația The Guardian.

Filmul a avut parte de o lansare discretă, în doar 11 orașe americane, iar premiera a ocolit metropolele New York și Los Angeles. Previziunile sunt cât se poate de slabe în ceea ce privește viitorul încasărilor – vor ajunge cu greu și la 1000 de dolari, spun analiștii de box office.

După dezvăluirile actorului Anthony Rapp (Star Trek: Discovery) din octombrie 2017 – în urma cărora Spacey și-a cerut scuze și a admis că este homosexual – alți opt membri ai serialului în care actorul avea rol central, House of Cards, l-au acuzat de hărțuire sexuală și comportament neadecvat.

În urma acestor incidente, al șaselea sezon al serialului a fost amânat, iar Spacey a fost concediat de Netflix. În plus, International TV Academy a retras premiul Emmy pe care urma să i-l acorde, iar producătorii lui All the Money in the World l-au scos din distribuția filmului cu doar o lună înainte de lansare și au refilmat toate scenele în care actorul apărea. Înlocuitorul său a fost Christopher Plummer.

Billionaire Boys Club spune povestea unui grup de tineri afaceriști din Los Angeles-ul anilor ’80, care pun la cale o schemă de îmbogățire rapidă, ale cărei consecințe se dovedesc a fi mortale atât pentru ei, cât și pentru cei din jurul lor. Mai fac parte din distribuție Ansel Elgort și Taron Egerton.