Big Sky (2015)


Big Sky (2015) film online subtitrat

Regia: Jorge Michel Grau
Scenariu: Evan M. Wiener
Actori: Bella Thorne, Kyra Sedgwick, Frank Grillo
Anul: 2015
Gen: Drama, Thriller
IMDB: 6.0

Actrita Bella Thorne (“Duff”, MTV “Scream”) goluri degetele de la picioare în adult noir desert cu “Big Sky”, un exercițiu de slaba care o lasă peste cap. Dna Thorne joacă Hazel, un adolescent cu agorafobie acută și tulburarea obsesiv-compulsiva. , Mama ei singuratic ușor ciufulit, Dee (Kyra Sedgwick), se însoțește-o la un centru de tratament în cazul în care transportă van Hazel, Dee și alți patru este violent atacat într-un pustiu de nisip. (Filmul a fost împușcat în New Mexico.) Atacatori lor sunt răpitori (Aaron Tveit și Frank Grillo) care cred că au ucis pe toți pasagerii salva cariera lor (Jodi Lynn Thomas), pe care se lipesc într-un portbagaj. Dar Dee, deși împușcat, este încă în viață, și Hazel, care a asistat la măcelul de la un loc ascuns, trebuie să depășească temerile să caute ajutor în pustie.

Filmul Big Sky are un luciu belying buget redus, și directorul, Jorge Michel Grau, de lucru cu directorul de imagine Santiago Sánchez, sugerează pricepere neliniștea vertiginoasă Hazel experiențele cu pașii provizorii în peisajul vast, amenințând. Dna Sedgwick amestecuri Sass clasei muncitoare și coloana vertebrală materne, și domnul Tveit și domnul Grillo, joc frați vitregi, au un raport convingător. Script-ul, de Evan M. Wiener, coheres, deși folosește overfamiliar “impasul mexican” în punctul culminant.

Dar filmul Big Sky se bazează pe atractiv, dar opac doamna Thorne, care nu este pregătită pentru o astfel de greutate. Lăudabil, ea se întinde mușchii actorie, dar lupta internă Hazel rămâne evaziv. Telespectatorii nevoie de mai mult pentru a vă conecta cu.