Gura bogata – Big Mouth (2017)

Gura bogata – Big Mouth online subtitrat, noul serial care vorbeste despre nebunia pubertatii in cel mai amuzant si dubios mod posibil. Nick Kroll este regizorul noului serial “Big Mouth” si cu ajutorul acestuia ofera o provocare adultilor – sa le aduca aminte despre cine le-a dominat copilaria – frica.

Seria animata Gura bogata – Big Mouth online subtitrat urmareste un grup de tineri din scoala generala si modul in care acestia invata mereu ceva nou despre corpurile lor care sunt in crestere, dar si modul in care incearca sa impresioneze sexul opus. Bine, acum e amuzant cand ne aducem aminte despre momentele stanjenitoare din acea perioada, dar in acele vremurile lucrurile parca nu erau atat de light – comedia asta cu episoade de 30 de minute ne poarta atat pe partea intunecata, cat si pe cea luminata a nostalgiei.

John Mulaney, Maya Rudolph, Jason Mantzoukas, Jordan Peele, Fred Armisen, Jenny Slate sunt doar cativa dintre actorii care si-au folosit vocea in serial. Amintesc si faptul ca un vagin vorbitor (vocea lui Kristen Wiig) va fi povestitor. Primul sezon are 10 episoade si se axeaza atat pe problemele intalnite de baieti, cat si pe cele intampinate de fete.


Titlu Romania: Gura bogata
Regia: Jennifer Flackett, Andrew Goldberg, Nick Kroll
Actori: Nick Kroll, John Mulaney, Fred Armisen
An: 2017
Gen: Seriale Online, Animatie, Comedie, Romantice
IMDB: 8.0


Big Mouth SEZONUL 3 Online Subtitrat:

S03E01

S03E02

S03E03

S03E04

S03E05

S03E06

S03E07

S03E08

S03E09

S03E10


Trailer