Big Man Asigurare cu bucluc (1988)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Big Man Asigurare cu bucluc – Big Man An Unusual Insurance (1988) film online subtitrat

Alt titlu: Big Man: Polizza droga
Regia: Steno
Actori: Bud Spencer, Mylène Demongeot, Denis Karvil, Geoffrey Copleston, Raymond Pellegrin
Anul: 1988
Gen: Actiune
Durata: 91 minute
IMDB: 6.8

Arthur Penn lui “Big Man Asigurare cu bucluc” este o încercare de nesfârșit de divertisment să se rotească o epopee sub forma de un fir. Acesta funcționează cea mai mare parte. Atunci când nu – atunci când există o defecțiune de ton sau o caricatura descoperire – l regrupează bucurie și aruncă în față. Suntem dispuse pentru a merge împreună; toate povestitori bune spune brancarde din când în când, și cerc înapoi pentru a fi siguri avem părțile bune.

Este foarte folksiness filmului “Big Man Asigurare cu bucluc” Penn că nu se face, în cele din urmă, o astfel de declarație perceptiv și importante despre indieni, Occidentul, și visul american. Nu e nici o stridența, nu predica, nu naratori adânc și-a exprimat de luare sigur avem punctul de ultima masacrului. Toate evenimentele întâmplat mult timp, mult timp în urmă, și sunt legate de un bărbat de 121 de ani, care vrea doar să treacă povestea de-a lungul. Fire este cel mai flexibil de forme poveste. Teller sa poate opri să repete un punct; el poate grăbește înainte de zece ani; el poate uita o întreagă epocă în amintindu legenda unui singur om. El nu surprinde istoria unui timp, dar aroma sa. “Little Big Man” ne dă aroma națiunii Cheyenne înainte barbati de culoare alba adus uncivilization în Occident. Erou sa, interpretat de Dustin Hoffman, nu este erou, la toate, dar pur și simplu un supraviețuitor.

Hoffman, sau “Big Man Asigurare cu bucluc”, devine în jurul valorii de destul de bine. El atinge toate bazele mitului occidental. El a fost adus de Vest ca un colonist, crescut ca un Cheyenne, a încercat mâna la gunfighting și medicina spectacole, Necercetat pentru cavaleria, experimentat cu viața pustnic, a fost casatorit de doua ori, a supraviețuit Custer lui Last Stand, și a șezut la poalele unui vechi om pe nume Old Lodge Skins, care l-au instruit în vederea Cheyenne creației.