Big Booty POV (2018)

Mandy Muse din Big Booty POV film erotic online, s-a născut la 18 octombrie 1994 în San Diego; California. Ea este de jumătate latină și jumătate caucaziană care adaugă în totalitate farmecul ei. Ea și-a pierdut virginitatea în vîrsta de doisprezece ani. Ea a fost majoretă în liceu și; prin urmare; foarte populară în rândul fetelor și băieților. Asta a dus la multe întâlniri sexuale cu ambele părți. A experimentat sex cu 2 bărbați în vârstă de 15 ani și toate aceste experiențe au condus în mod firesc la o carieră în industria sexului.

Ea a lucrat ocazional ca promotor pentru un club local pentru că îi plăcea muzica electronică. Prima sa scenă de amatori a fost împușcată cu un marin pentru un site web de fetiș uniform și nu a trecut mult timp până când un agent și-a recunoscut talentul și a făcut contact prin Facebook. Nu locuise prea mult și; din 2014; Mandy stâncă lumea adulților. Ea are o înălțime de 5 picioare și are 121 kg. Ea deține țâțe naturale; 32B și fundul perfect și invitant. Ea are; de asemenea; un tatuaj pe șoldul stâng și pe butonul buric; care adaugă doar frumusețea ei naturală.

De când prima ei scenă a văzut o lumină a zilei în 2014; Mandy și-a dat seama că o rocă în totalitate și în prezent are peste 150 de filme realizate. La începutul carierei sale a fost în scenele solo; lesbiene și unele hardcore; dar astăzi ea poate fi găsită într-o mulțime de categorii.


Length: 1 hrs. 48 mins.
Rating: XXX
Released: Feb 19 2018
Production Year: 2018
Studio: Burning Angel Entertainment
Cast: Mandy Muse, Jada Stevens, Ivy Lebelle, Joanna Angel


Big Booty POV (2018) Online HD