Bhoot: Part One – The Haunted Ship (2020)

Filmul indian Bhoot: Part One – The Haunted Ship online subtitrat este povestea unui barbat ajuns intr-o situație înfricoșătoare, luptand cu ororile trecutului său. Anul este 2012, iar actiunea il prezinta pe Prithvi (Vicky Kaushal) care și-a pierdut soția Sapna (Bhumi Pednekar) și fiica Megha într-un accident ciudat. Este deprimat și evită medicamentele.

În mijlocul tuturor acestor lucruri, o navă abandonată, numită Sea Bird, naufragiaza pe plaja Juhu din Mumbai. Prithvi lucrează pentru o companie de transport maritim căreia i se cere să ducă nava Sea Bird, cat mai repede posibil, inapoi in larg. La prima inspectie a navei se intampla lucruri ciudate ce îl fac să creada că nava este “locuită“.

Cu toate acestea, el crede ca halucinațiile au ca efect secundar al stării sale sufletești. Totuși, vizitele ulterioare îl asigură că toate acestea nu reprezintă o idee a imaginației sale. În timpul celei de-a treia vizite, el observă o fată la coca navei. Întâlnește și cărți de jurnal și câteva casete video care datează din anul 2001. Când vede casetele, el își dă seama că soția căpitanului (Meher Vij) și fiica Meera erau de asemenea prezente pe navă.

Treptat, Prithvi își dă seama că fata pe care a întâlnit-o pe navă este Meera. Merge din nou pe navă și de data aceasta vine față în față cu Meera. Dar de data aceasta, este într-un avatar fantomatic. Ceea ce se întâmplă în continuare formează restul filmului.

Bhoot: Part One - The Haunted Ship (2020) Film Indian Online


Regia: Bhanu Pratap Singh
Actori: Vicky Kaushal, Bhumi Pednekar, Ashutosh Rana
An: 2020
Gen: Idiene, Groaza, Mister
IMDB: 5.5


Bhoot: Part One – The Haunted Ship (2020) Online Subtitrat


Trailer