Bhoomi (2017)

Bhoomi (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Omung Kumar
Actori: Sunny Leone, Sanjay Dutt, Aditi Rao Hydari
An: 2017
Gen: Actiune, Drama, Indiene
IMDB: 5.6


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Bhoomi

Omung Kumar, care a făcut impresionanta Mary Kom și Sarbjit-ul neregulat, revine cu subiectul grav al violului cu Bhoomi. Este, de asemenea, filmul de revenire al lui Sanjay Dutt.

În ajunul nunții ei, Bhoomi este violat de un vinovat și de prietenii lui. Logodnicul ei o abandonează și lupta pentru justiție duce la umilirea ei în instanță. Dezgustat de aceasta, tatăl ei și ea retrage cazul de instanță și încearcă să se întoarcă la o viață normală, dar nu sunt în stare să mulțumim pentru tauntele constante ale societății. În cele din urmă, duo-ul tatălui fiică decide să ia lucrurile în propriile mâini și să-și controleze justiția în modul pe care îl consideră potrivit.

Violul este un subiect care trebuie tratat cu atenție. Povestea trebuie să fie greu de lovit pentru ca mesajul să ajungă la toate audiențele, dar trebuie să facă acest lucru cu empatie și o sensibilitate care ar trebui să facă sângele nostru fierbe și dureri de inima fără a recurge la melodrama.

Bhoomi are inima la locul potrivit, dar filmul devine cântărit sub poveri gemene de clișee și melodrama.

Scena curții folosește toate cuvintele care te fac să vezi roșu – avocatul feminin care îl apără pe acuzat o întreabă dacă era virgină înaintea violului și o cheamă fără caracter. Goons-ul arată amețit și neînfricat, la fel ca în Pink și perechea fiică tată și se uită patetic.

Acest lucru ar fi funcționat mai bine dacă dialogurile ar fi fost mai puternice în loc de a fi atât de bombastice și de parcă ar fi o platformă pentru Sanjay Dutt de a juca. Ai nevoie de dramă pentru a face un impact, dar recurgerea la aceeași pungă veche de trucuri nu-l taie destul.