Bharjari (2017)

Bharjari (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Chethan Kumar
Actori: Dhruva Sarja, Rachita Ram, Hariprriya, Sai Kumar, Tara, Avinash
2017
Gen: Indiene, Romantice
IMDB: n/a


Se lucreaza la subtitrare!

<3IMXrw2PhAc/Bharjari_%282017%29_720p_UNCUT_HDRip_x264_Eng_Subs.mkv.mp4" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Bharjari

Surya este un orfan crescut iubitor de cel mai bun prieten al mamei sale moarte. În timp ce el nu poate fi fiul ideal, care este bine stabilit cu o treabă bună, mama lui dots pe el și vrea ca el să găsească mireasa ideală. Și Surya sfârșește prin a nu întâlni nici una, ci trei femei diferite care își schimbă cursul vieții. Surya sfârșește cu un fericit după aceea?

Chethan Kumar și Dhruva Sarja s-au alăturat pentru prima dată lui Bahaddur și au dat o lovitură. De această dată, duo-ul sa alăturat unui alt extravagant artist de familie. Iar Bharjari are aproape toate elementele comerciale necesare pentru a ameliora audiența. În cele din urmă, filmul lasă pe cineva distrați, iar comedia, acțiunea și romantismul sunt suficiente pentru a obține eticheta paisa vasool.

Filmul începe cu introducerea eroului, Surya, care este orfan cu ambițiile de a deveni un soldat (el chiar are un tatuaj SOLDIER!). Filmul îi arată că este un tip dur și dur, cu inima purtată mereu pe maneci. Introduceți Gowri, o femeie care cade pentru el. Când credeți că s-au angajat și au o fericire după aceea, există mai multe răsturnări și întoarceri cu încă două femei care intră în viața sa.

Filmul este un artist de divertisment comercial și, în acest sens, oferă un amestec bun între elementele necesare. Și, la fel ca majoritatea filmelor din acest gen, se amintește de alte filme de acest fel, de la Jab We Met la Brindavanam și Vajrakaya, dar Bharjari are propria sa identitate în cele din urmă. Prima jumătate de an lucrează pentru mulțimea colegilor cu o poveste de dragoste cutesă, în timp ce al doilea apel la mulțimea familiei – ceea ce asigură că directorul are ceva pentru toată lumea.