Beyond Food (2017)

Beyond Food (2017) Documentar Online Subtitrat


Regia: Tomas Reyes Varela
An: 2017
Gen: Documentare
IMDB: n/a


Se lucreaza la subtitrare!

<0dLFPJWO0pg/Beyond.Food.2017.WEBRip.x264-RARBG.mp4" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Beyond Food

Având în vedere progresele înregistrate astăzi în domeniul cunoașterii și tehnologiei, directorul Tom Reyes (cu care am vorbit), a dorit să ofere o imagine contemporană și educată a modului în care se poate realiza “sănătatea extraordinară”. “Hacking biologia noastră, opțiunile noastre alimentare, lucrurile pe care le facem în mod repetat, emoțiile pe care le cultivăm pe o bază zilnică, tehnologiile accesibile transformative care sunt disponibile pe smartphone-urile noastre și cum știința de astăzi vine împreună cu metode vechi de gestionare a sistemului nervos ca … respiraţie.”

Echipa a traversat granițele Statelor Unite cu scopul de a intervieva o gamă variată de oameni extraordinari. Ei au găsit un grup de “pionieri curajoși” care provoacă sfaturile de sănătate de masă și au stat cu ei pentru interviuri în profunzime și luminoase. “Căutam oameni care se gândiseră să creeze o sănătate extraordinară și doreau să vorbească cu ei și să audă experiența și călătoria lor. Cu o politică de nediscriminare. ”

Reyes a venit dintr-un decor de arte frumoase; a realizat instalații video de artă. Si a absolvit o diplomă de masterat în arte și fotografii multimedia de la Universitatea Nihon din Tokyo, Japonia. Era doar o chestiune de timp ca o amalgamare a talentelor și a pasiunilor sale să devină una.

Hibridul “hibrid” auto-numit, Reyes se bazează pe experiențele sale ca bucătar-șef, fotograf și artist. A fost condus să facă documentarul ca urmare a unei schimbări în dietă. Când sa mutat de la Tokyo la New York și a început să pe greutate. Această indulgență a bucătăriei conduce, de asemenea, la digerarea documentelor legate de alimente. Food Inc, Fat Sick & aproape mort și Forks peste cuțite. El a spus: “M-am intalnit cu Juan Peredes, co-directorul meu, am facut cercetari gratuite si am crezut ca suntem pe ceva.”