Beverly Hills Cop 3 (1994)

Beverly Hills Cop 3 (1994) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Politistul din Beverly Hills 3
Regia: John Landis
Actori: Eddie Murphy, Eugene Collier, Louis Lombardi, Lindsey Ginter, Jon Tenney
Anul: 1994
Gen: Actiune, Comedie, Crima
Durata: 104 minute
IMDB: 5.5

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Într-o noapte în Detroit din Beverly Hills Cop 3, Axel Foley intenționează să aresteze o bandă de hoți de mașini care conduc un magazin de cotlet locală. Fără știrea șeful său, inspectorul G. Douglas Todd, Foley a anulat echipa SWAT, care intenționează să atace magazin folosind doar echipa sa. Intre timp, un grup de oameni ajung la magazin cotlet pentru a ridica un microbuz cub că hoții de mașini au deturnat. Liderul grupului confirmă că vehiculul conține încă încărcăturii sale, care constă în lăzi etichetate ca proprietate a guvernului SUA, atunci are oamenii lui execute hoții de mașini.

Având în vedere că ucigașii sunt pe cale să plece, Foley in filmul Beverly Hills Cop 3, nu știu ce sa întâmplat în interior, continuă cu planul său de a intra în magazin și găsește rapid echipa sa armament. Todd momente sosesc mai târziu, este împușcat mortal de către liderul grupului. Ca autorii scapă în dubă cub, o Foley supărat dă urmărire într-una dintre mașinile parțial demontate din magazin, dar este împiedicat să continue goana de Agentul Secret Service Steve Fulbright. Fulbright informează Foley că ucigașul trebuie să rămână în libertate, deoarece guvernul federal urmează o schemă mai mare în care este implicat.

După înmormântarea lui Todd din Beverly Hills Cop 3, Axel învață că mai multe indicii lăsate în urmă de către punctul de criminali la Wonder Mondiale, un parc tematic din Beverly Hills, California deținută de “unchiul” Dave Thorton. Axel sosește în Beverly Hills și reunește cu prietenul său Billy Rosewood, care a fost promovat la “directorul adjunct de operațiuni de comandă operațional al sistemului comun de Interdepartamental” (DDO-JSIOC) și îndeplinește nou partener Billy, Jon Flint. Axel cere Flint pentru a apela prietenul său Ellis DEWALD, șeful securității parc Wonder World, să îl lase să știe că el vine în parc pentru investigația.

Axel întâlnește in filme online Beverly Hills Cop 3, și se împrietenește Janice Perkins (Theresa Randle), în timp turul facilități în spatele camerei de filmat parcului. Mai târziu, el este observat de securitate, împușcat la și atacat-o parte pentru a-mână. Foley se retrage la suprafață, unde a reduce la rând pentru a intra în cursa roata Ferris Spider. Gardienii gem accidental plimbare, plasând viața doi copii mici “în pericol. Axel le salvează și este ulterior dus la managerul parcului Orrin Sanderson. Când DEWALD este chemat să conteste afirmația că Axel a fost atacat de către bărbați de securitate, fără provocare prealabilă, Axel recunoaște imediat DEWALD ca ucigaș Todd, dar Rosewood și Flint refuză să creadă că cererea pentru că DEWALD este păstrarea o reputație publică impecabilă.