Beverly Hills Cop 2 (1987)

Beverly Hills Cop 2 (1987) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Polițistul din Beverly Hills 2
Regia: Tony Scott
Actori: Judge Reinhold, Eddie Murphy, Jürgen Prochnow, Paul Guilfoyle, Ronny Cox
Anul: 1987
Gen: Actiune, Comedie, Crima, Suspans
Durata: 100 minute
IMDB: 6.4

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Din păcate, Partea Beverly Hills Cop 2 și mai mult ca un vehicul Stallone decât primul film. Nici măcar nu sunt sigur că este conceput ca o comedie. E plin de perete în perete cu un fel de acțiune de rutină și de violență care Hollywood-ul extrudează prin curte și micșora-împachetări la comanda. Dar continuarea nu face nici un efort special pentru a fi amuzant, și de fapt pare să ia complot sale crimă ridicol serios – ca și cum am îngrijit.

Există și o altă problemă, de asemenea. Unul mare. Eddie Murphy nu este simpatic in acest film. El apare ca un bădăran tare, arogant; un pic de el, se duce un drum lung. Într-un fel care le-au pierdut urma ideea lor originala atrăgătoare, care a fost ca un, polițist de stradă amuzant inteligent de la Detroit ar valsa în Beverly Hills și se dezumfle Porsche-and-ochelari de soare stabilite. Nu merge așa de data asta.

Ideea lui Murphy a unei scene de benzi desenate în acest film Beverly Hills Cop 2 este să strige la nesfârșit, la oameni cu o voce ascuțită, supărat. Exista o scenă în care el vizite Playboy Mansion și țipă la recepționer și doriți să se târască sub scaun în jenă. Murphy apare ca problema degrabă decât soluția.

Ce este comedie? Asta este o întrebare destul de bază, știu, dar “Beverly Hills Cop 2” gândit niciodată să-l întreb. nu comedie centru, de obicei, în jurul unei serii de surprize pe baza perspective în natura umană? Să presupunem că toată lumea din Beverly Hills este obsedat de bani, putere, posesiunile și statutul social. Să presupunem în continuare că un polițist negru de la Detroit plimbari în oraș și nu-i pasă de valorile lor decadente și consumul ostentativ, și reduce prin prostiile ca un cutit prin unt. Asta ar fi amuzant. Este, totuși, o idee filmele “Beverly Hills Cop” au fost în imposibilitatea de a exploata pe deplin după două încercări. În schimb, Murphy și asociații săi face eroarea fatală a presupune că modul în care se ocupe de labagii este de a fi un ticălos mai mare.

Pentru ceea ce producătorii Don Simpson si Jerry Bruckheimer plătite, probabil, pentru scenariul pentru acest film Beverly Hills Cop 2, acestea ar fi fost în măsură să cumpere unul nou. Terenul “Cop II” este reciclat corect din fiecare parte, high-tech imagine crimă descreierat, de rutină, modern. Nu e chiar nici un complot; este o serie de secvențe standard care implică Chase, oameni puternici răului, The Sexy Bitch-Zeiței, lovitura Men și The Shootout. (Chase implică un camion de ciment, și se dovedește definitiv că camioane de ciment nu funcționează foarte bine în urmăriri.)

Sunt un fan Eddie Murphy din filme online Beverly Hills Cop 2. Eu cred că într-o zi bună, el este capabil de a fi mai amuzant decât oricine altcineva în filme acum. Am fost unul dintre admiratorii “The Golden Child”, comedia lui de la ultimul Crăciun, care l-conectat la un complot vesel ridicol, și el un personaj simpatic, care a fost cu încăpățânare încerca să suporte o serie de pericole exotice făcut. Am dori, de asemenea Murphy, atunci când el este stradale inteligent și capabil, la fel ca în “48 de ore.” (1982).