Beverly Hills Cop (1984)

Beverly Hills Cop (1984) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Polițistul din Beverly Hills 1
Regia: Martin Brest
Actori: James Russo, Judge Reinhold, Eddie Murphy, Steven Berkoff, Ronny Cox
Anul: 1984
Gen: Actiune, Comedie, Crima
Durata: 105 minute
IMDB: 7.3

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Murphy joaca un rebel stradă înțelept care este mereu să am neplăceri cu superiorul lui, deoarece el face lucrurile în felul lui. Filmul Beverly Hills Cop se deschide cu un exemplu de faptul că: Murphy este unul singur execută o operație intepatura, atunci când poliția ajunge în mod neașteptat, prin compensarea o urmărire de mașini-camion sălbatic pe străzile orașului. Chiar în timp ce ne uităm la subiect palpitant, cu toate acestea, Stirrings de neliniște au început să se facă simțite: Orice film care începe cu o urmărire nu va fi grea pe originalitate și inspirație. Apoi, vechi prieten lui Murphy vine în oraș, în stare proaspătă de la o închisoare și șase luni de înmuiere până la razele în California. Prietenul are unele legături negociabile cu el, și apoi niște prieteni tipul care deține obligațiuni rândul său, în sus și în crimă prietenul lui Murphy. Asta face Eddie supărat, și el conduce bătător lui vechi la Beverly Hills, în cazul în care un fel de iese în evidență printre Porsche și Mercedeses. El se întâlnește in filme online Beverly Hills Cop, de asemenea, un prieten din copilarie (Lisa Eilbacher), care acum lucreaza pentru un dealer de artă.

La acest punct, filmul Beverly Hills Cop poate merge într-una din cele două direcții. Ea poate deveni o satiră perceptiv și ascuțit cu privire la atitudinea americane, arată modul în care locuitorii ultrasic de Beverly Hills reacționeze la această polițist negru de la Detroit. Sau poate merge pentru rade largi, ieftine, precum și conectarea la un complot standard de împrumutat de la nenumărate spectacole de crima TV. “Beverly Hills Cop” nu întrerupe o clipă înainte de a lua drumul scăzut. Ne dăm seama de asta imediat, atunci când Murphy încearcă să se înregistreze într-un hotel și se spune că nu există nici o cameră. El trage tare atât ranguri și rasă, care pretind a fi un corespondent de la Rolling Stone și acuzând receptionerul de rasism. Aceasta este (a) nu amuzant, și (b) nu convingătoare, pentru că funcționarii de birou Beverly Hills nu s-au născut ieri. Dacă oamenii care au făcut acest film a fost dispus să asculte modurile în care oamenii reali vorbi, ei ar fi putut face scena intr-o bijuterie în loc de o jena.

În același timp in filmul Beverly Hills Cop, se complică. Se pare că ucigașii prietenului lui Eddie erau angajați ai răului Victor Maitland (Steven Berkoff), un infractor Beverly Hills a cărui galerie de arta – în care lucrează Eilbacher – este un paravan pentru cocaina. Când Murphy încearcă să se miște împotriva Maitland, el vine împotriva Beverly Hills Polițiști, inclusiv o echipă Abbott si Costello care furnizează pratfalls inutile, subminând cu succes credibilitatea orice scenă de poliție care amenință să lucreze. Dar stai un minut. Ce-i asta film despre, oricum? Este o comedie sau un film de acțiune? Audiențe poate aștepta la o comedie, dar de închidere trage-out pare inspirat de masacrul mitraliera la sfârșitul lui Brian De lui Palma “Scarface”, și întreaga afacere cu cocaina este foarte, foarte obosit că atunci când vom vedea seful și acoliții săi din depozit, simțim că am trecut la un alt film – poate o duzină de alte filme.

Murphy Beverly Hills Cop este unul dintre cele mai inteligente și mai rapide tineri actori comice din filme. Dar el nu este un erou de acțiune, în ciuda succesului său în “48 de ore.”, Și prin conectarea-l într-un film de actiune, producătorii de “Beverly Hills Cop” dezvăluie o lipsă de încredere în inspirația lor poveste originala. E ca și cum ar avea o conferință poveste care fiert în jos pentru a: “! Hei bande Iată o idee mare Să-l transforme într-o idee standard si umple-l cu clișeele, și scoate satira și a pus într-o mulțime de mitraliere!”