Between Worlds (2018)

Povestea Between Worlds online subtitrat il urmeaza pe Joe, (Nicolas Cage), un sofer de camion cu noroc, bantuit de amintirea sotiei si a copilului sau decedat. O intalneste pe Julie (Potente), o femeie talentata spiritual, care ii inzestreaza pe Joe intr-un efort disperat de a gasi sufletul pierdut al fiicei sale comatose, Billie (Mitchell). Dar spiritul sotiei moarte a lui Joe Maria se dovedeste mai puternic, posedand trupul tinerei femei si este hotarata sa-si rezolve afacerea neterminata cu cei vii.

O parte din problema cu Between Worlds online subtitrat se reduce la un contrast confuz al tonurilor. Scriitorul si regizoarea Maria Pulera pare sa faca un film pentru toata lumea si pentru nimeni simultan. Umorul marcheaza mai multe scene si se cultiva in cele mai ciudate momente.

Efectul nu se aduna total, ci doar adauga o calitate ciudata. Ei bine, unul in afara elementului “Nicholas Cage goes nuts here“, pe care producatorii il scriu practic pe cer. Cu toate acestea, Cage insusi este in atat de multe filme pe an, de o varietate inconsistenta, ca probabil filmul este o dezamagire.

Between Worlds (2018) Online Subtitrat in Romana


Titlu Romania: Intre lumi
Regia: Maria Pulera
Actori: Nicolas Cage, Penelope Mitchell, Franka Potente
An: 2018
Gen: Fantezie, Thriller
IMDB: 5.4


Between Worlds (2018) Online Subtitrat


Trailer