Better Off Single (2016)

Better Off Single (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Benjamin Cox
Actori: Kal Penn, Aaron Tveit, Kelen Coleman
An: 2016
Gen: Comedie
IMDB: 4.1


Se lucreaza la subtitrare!

<4AwruFEEOZ8/better.off.single" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Better Off Single

Mai târziu în film, editarea și Povestirea este un pic prea vag. Este ca și cum a asculta jazz avansat atunci când nu ești obișnuit să-l: l face cam ai vrea sa știut ce se întâmplă. Au fost scenele ce sa intamplat de fapt? Sau reverii? Sau reverii ca un fel de-a arătat ce fel de metaforă sa întâmplat într-o? Acest lucru te face a doua ghici ochii proprii în timp ce vizionați filmul, și face povestea greu de urmat. De asemenea, în cazul meu, a dus la o oarecare confuzie caracter.

Au existat unele chestii epic aici, scena mea preferată de a fi departe “bancherii în grădina zoologică” scena. Dar, de asemenea unele sfaturi datând de la un tip care a aruncat de fapt propriul său partid divorț și alte pietre.

Dialogul părea un pic .. Ei bine, cred că se întâmplă în aproape fiecare Rom-com: atunci când băiatul și se întâlnesc fata ei au o conversație spiritual la un nivel la care nu pare ca acestea sunt în curs adevărate să se la toate – doi oameni care încearcă într-adevăr greu să fie inteligent și amuzant. Cuplurile din film obține întotdeauna departe cu ea și se încadrează în dragoste, și aici, stau pe canapea, dorind ca pentru o data un film il va portretiza un băiat și o fată care să îndeplinească în calitate de persoane reale, care doresc să aibă o conversație relaxată și nu un schimb try-tare de witticisms.

În cele din urmă, intriga este un pic plictisitor, personajele și care acționează a fost mare, naratiune și editarea este plin de potențial, dar sfârșește prin a fi un pic neclare și confuz.


Trailer Better Off Single