Better Call Saul (2015)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Better Call Saul (2015) Serial Online Subtitrat


Regia: Vince Gilligan, Peter Gould
Actori: Rhea Seehorn, Patrick Fabian, Jonathan Banks, Bob Odenkirk
Anul: 2015
Gen: Drama, Crima, Seriale Online
Durata: 47 minute
IMDB: 8.7


Better Call Saul (2018) SEZONUL 4 Online Subtitrat:


S04E01

S04E02

S04E03

S04E04

S04E05

s04e06

S04E07

S04E08

S04E09

S04E10


Sinopsis Better Call Saul

Better Call Saul online subtitrat este un prolog (prequel) al multi-premiatului serial “Breaking Bad”; ai cărui creatori, Vince Gilligan și scenaristul/producătorul Peter Gould sunt, de asemenea și “showrunner-ii” primului sezon.

Acțiunea are loc cu șase ani înainte ca Saul Goodman (Bob Odenkirk) să-l întâlnească pe Walter White. Când îl cunoaștem, omul care va deveni Saul este cunoscut sub numele de Jimmy McGill, un avocat mediocru aflat în căutarea destinului; și care se chinuie să pună lucrurile cap la cap. Lucrând alături și deseori împotriva lui Jimmy este “organizatorul” Mike Ehrmantraut (Jonathan Banks); un personaj îndrăgit cunoscut prima dată în “Breaking Bad”. Noul serial îl va urmări transformarea lui Jimmy în omul care pune cuvântul “criminal” în sintagma “avocat criminalist”.


Sezonul 4 in 2018

Sezonul 4 din Better Call Saul online subtitrat începe, așa cum fac o fac toate, verificând-ul pe managerul Gene cu un alt blitz în față. Ultima dată l-am văzut pe Gene, a fost lăsat pe podea și acum, îl vedem cum paramedicii incearca să-l readuca la viata și să-l ducă la spital.

Ritmul cardiac se agravează când observă că un polițist se află în apropierea patului, dar doctorul îi spune că nu a suferit un atac de cord și îl trimite acasă. Gene este pe cale să facă o evadare curată, totuși, el este chemat înapoi de către recepționer, care vrea să se uite mai atent la permisul său de conducere.

Computerul tot refuza sa accepte informațiile lui, iar Gene începe să transpire, si ii da un număr social la nimereala. El apoi pleaca de acolo și într-un taxi … dar taxiul dispune de un odorizant de aer Albuquerque Isotopes, iar șoferul îl privește intens.

PortalulTauTV.com
Better Call Saul (2015) Online Subtitrat in Romana

Better Call Saul (2015)

Notă film - PortalulTauTV.net:
5