Bethany (2017)

Bethany (2017) Film Online Subtitrat


Regia: James Cullen Bressack
Actori: Stefanie Estes, Zack Ward, Tom Green
An: 2017
Gen: Groaza
IMDB: 4.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Bethany

Dupa ce mama lui Claire moare, aceasta se muta impreuna cu sotul ei in casa unde a copilarit. Odata instalata, Claire incepe sa fie haituita de amintirile traumatice ale unei copilarii abuzive. Curand, Claire nu mai este capabila sa distinga trecutul de viitor cand prietenul sau imaginar din copilarie incepe sa ii bantuie amintirile. Ceea ce este si mai terifiant este ca acest prieten imaginar incearca sa ajunga la ea insa ce vrea de la ea? Claire incearca sa isi dea seama inainte de a fi mult prea tarziu.

Din momentul în care Claire și Aaron își încep viața nouă în această casă, lucrurile înfiorătoare încep să se întâmple … și toate cu Claire. E imaginația ei? Vede cineva ce se întâmplă fizic și violent cu ea? De la scena dușului răcit, până la fața cu filet (da, că mă făcea să mă strâng!), Este clar că Claire este bântuită de cineva din trecutul ei.

Flashback-urile apar, în timp ce o tânără Claire își amintește de lecțiile de pian la momentele de neconceput de mama ei (un vicios Doherty care nu a demonstrat acest nivel de cruzime de când a jucat-o pe Brenda Walsh!), Iar abuzul a suferit continuu în timpul educației ei.

Zack Ward este sotul plin de compasiune, Aaron, încercând să privească izbucnirea bruscă a soției sale și rezistența la un copil propriu. “Nu în casa asta”, se înfiripă. Vezi tu, Claire nu era singurul copil care creștea în această casă rea. Cel mai bun prieten al ei a fost imaginar. O fetiță imaginară pe nume Bethany.