Bestial – Beastly (2011)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Alex Pettyfer este Kyle Kingson in filmul Bestial – Beastly online subtitrat, un tânăr care le are pe toate. Este frumos, inteligent, bogat și are multe posibilități. Dorind să își bată joc și să o umilească pe cea mai respingătoare colegă de clasă, el o trece pe “listă” pe gotica Kendra Hilferty (Mary-Kate Olsen). O invită la o petrecere din cadrul școlii, unde o abandonează într-un mod crud, necivilizat. Ea se răzbună, aruncând o vrajă asupra lui, care îl transformă în tot ceea ce el nu este.

Furios din cauza noii înfățișări, Alex o confruntă pe Kendra și își dă seama că singura soluție de a scăpa de vrajă este să facă pe cineva să se îndrăgostească de el așa cum este. Un lucru pe care îl consideră imposibil. Îngrozit de aspectul lui, tatăl lui Kyle îl alungă la Brooklyn, în compania unui proprietar simpatic și a unui tutore orb.

În timp ce Kyle se gândește cum să îndepărteze vraja și să își recapete viața, el riscă, oprind un dependent de droguri să ucidă un vânzător. Fiind conștient de această oportunitate, îi promite libertate și siguranță pentru fiica lui, Linda Taylor, dacă aceasta se mută în casa lui Kyle. Astfel începe călătoria lui Kyle pentru a găsi iubirea adevărată, în povestea lui hyper-moderna a clasicii Frumoasa și Bestia.

Bestial - Beastly (2011) Online Subtitrat in Romana


Regia: Daniel Barnz
Actori: Alex Pettyfer, Vanessa Hudgens, Mary-Kate Olsen
An: 2011
Gen: Drama, Fantezie, Romantice
IMDB: 5.6


Beastly (2011) Online Subtitrat