Best and Most Beautiful Things (2016)

Best and Most Beautiful Things (2016) Documentar Online Subtitrat


Regia: Garrett Zevgetis
An: 2016
Gen: Documentare
IMDB: 7.2


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Best and Most Beautiful Things

Michelle Smith este în vârstă de 20 de ani si dornic de viata ei, pentru a începe. I-ar plăcea să găsească un loc de muncă mare, care se angajează de multe interese ei – cum ar fi o mulțime de oameni de vârsta ei (și mai în vârstă), ea este un tocilar imens, în animație și de colectare papusa – și nu se poate aștepta să se mute din mama casei lui Julie ei în Bangor, Maine.

Mulți dintre noi ne vom vedea în Michelle, fie că suntem la același stadiu în viață sau au părăsit acea durere să fie un adult în spatele mult timp în urmă. Si acest lucru este adevărat, chiar dacă Michelle este orb din punct de vedere si cu autism. Cele mai bune și cele mai frumoase lucruri, prima caracteristica de realizator de filme documentare Garrett Zevgetis. Este în același timp un aspect-condescendență liber la lupte uphill persoanelor cu handicap se confruntă într-o lume de multe ori. Nu sunt proiectate pentru a le găzdui și de asemenea, un plin de viață, portret angajarea unui tânăr femeie cu speranțe mai degrabă mai obișnuite și vise.

Michelle este o provocare explicită la ideile noastre a ceea ce “normal” este, în special în care privește autismul ei și modul în care modelează modul în care ea interacționează cu alți oameni (care ne-a “normalii”, s-ar putea vedea ca prea emoțional). Zevgetis găsește o modalitate interesantă de a reproduce experiența lui Michelle a lumii, atunci când este vorba de ochii ei: ea poate vedea unele lucruri, dacă ea deține chestii foarte aproape de fața ei, astfel încât cineastul, uneori, se angajează în closeups extreme care reduc cadrul de vizibilitate în jos pentru a cea mai mică perspectivă.


Trailer Best and Most Beautiful Things

https://www.youtube.com/watch?v=XGHTWWptdX4