Bennett’s War (2019)

In filmul Bennett’s War online subtitrat, după ce a supraviețuit unei explozii IED în lupta de peste mări, un tânăr soldat din unitatea Army Motorcycle Unit este externat medical cu spatele și piciorul rupt. Împotriva tuturor șanselor, el se antrenează pentru a face o revenire imposibilă ca motocross racer pentru a-și susține familia.

Bennett’s War urmează pe Marshall Bennett (Michael Roark), un sergent al Armatei care se deplasează cu motocicletă, care este relocat în Orientul Mijlociu. Apoi, el și un coleg soldat sunt răniți grav de un IED și sunt eliberați medical. Întors acasă, în sudul Californiei, un an mai târziu, Marshall merge la reabilitare, lucrează la un magazin motocross al prietenului său Cyrus (Ali Afshar), îl ajută pe tatăl său (Trace Adkins) la ferma familiei și are grijă de copilul său mic.

Soția, Sophie (Allison Paige), merge la școala de asistente. Când Marshall descoperă că tatăl său este pe punctul de a pierde ferma, Marshall decide să se întoarcă la curse de motocross, în ciuda riscului considerabil pe care îl prezintă.

Bennett's War (2019) Online Subtitrat in Romana in HD 1080p


Regia: Alex Ranarivelo
Actori: Michael Roark, Trace Adkins, Ali Afshar
An: 2019
Gen: Sport
IMDB: 5.0


Bennett’s War (2019) Online Subtitrat


Trailer


Online Subtitrat

In filmul Bennett's War online subtitrat, după ce a supraviețuit unei explozii IED în lupta de peste mări, un tânăr soldat din unitatea Army Motorcycle Unit

Product In-Stock: https://schema.org/InStock

Editor's Rating:
3