Behind the Movement (2018)

În spatele mișcării din Behind the Movement (2018)este o relatare unică și rapidă a modului în care refuzul lui Rosa Parks de a renunța la scaunul său a lansat istoricul Montgomery Bus Boycott. Filmul va dezvălui povestea nespusă a modului în care un grup de oameni de zi cu zi a decis că acest incident a fost momentul potrivit pentru a-și susține drepturile civile și a solicita egalitatea de tratament.

Filmele istorice, în special filmele Behind the Movement online subtitrat despre conflicte politice și civile, îmi dau întotdeauna același sentiment. Uneori nu am idee ce sa schimbat pentru a se potrivi cu temele filmului; ceea ce a fost luat pentru a face un personaj mai simpatic decât ar fi putut fi în realitate; ceea ce a fost lăsat afară, ceea ce a fost adăugat pentru impact. Este o intrebare complet separata de faptul daca este un film bun; dar rareori las un biopic fara sa ma intreb cat de mult a fost inventat, interpretat, scos, de dragul povestirii. Filmul despre Rosa Parks mi-a dat același sentiment; pe care fiica mea a avut-o despre figurile ascunse. Sper că a fost exact așa.

Printre eroii mișcării drepturilor civile de la mijlocul secolului al XX-lea, Rosa Parks din 2018 Behind the Movement 2018 este greu obscură; povestea ei este cunoscută de majoritatea elevilor de clasa a treia, cel puțin în noțiunile sale de bază. Ea a refuzat să renunțe la un scaun pe un autobuz din Montgomery, Alabama către un bărbat alb și a aprins un foc. Dar cred că ni se spune adesea variante “pentru că a fost obosită după o zi lungă de muncă”; și a cerut să-și imagineze o femeie îndoită, îngrijită și epuizată.


Regia: Aric Avelino
Actori: Meta Golding, Roger Guenveur Smith, Isaiah Washington
An: 2018
Gen: Drama
IMDB: 7.3


Behind the Movement (2018) Online Subtitrat