Behaving Badly (2014)

Behaving Badly (2014) Film Online Subtitrat

Gen: Comedie
Producator(i): Tim Garrick, Scott Russell
IMDB: 4.4
Regia: Tim Garrick
Actori: Selena Gomez, Mary-Louise Parker, Elisabeth Shue, Lachlan Buchanan, Nat Wolff, Austin Stowell, Dylan McDermott

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<3VTQrWSgoZo/bb" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">

În principal Behaving Badly, în regia lui Tim Garrick (el, de asemenea, co-scris scenariul împreună cu Scott Russell, adaptându-l dintr-o carte) încearcă să mențină un ton ironic și cinic, în speranța că ironie și cinism va traduce automat în “comedie . ” Nu. Ce sfârșește intampla este ca așa-numitele sfaturi ironie peste în Tucker nihilismului Max pasă din aproape primul moment al filmului Behaving Badly, care ar putea fi cu siguranță amuzant în unele cazuri, dar nu este aici. Procedurile sunt apoi încă și mai complicată cu considerații spiritual pe jumătate, care sunt abia luate în serios de către factorii de film și totuși în mod clar sunt menite să fie luate în serios de personaje, precum și o dragoste dulce și schmoopy că nu funcționează deloc toate în mediul Fricos înființat în film. M-am trezit agață de paie, o femeie disperată, așa cum am urmărit: Principalul (Patrick Warburton) a fost faci unele de lucru de caractere amuzant. Și Selena Gomez este adorabil și reușește să plutească departe neatinsă. Dar în afară de asta, este o comedie unfunny, populat de sociopati nerambursabile.

Rick Stevens (chiar numele lui suna fals) este jucat de Nat Wolff, care a fost atât de tulburat și interesant în “Palo Alto”, și el joacă un caracter similar aici. Rick, cum ar fi Ferris Bueller, vorbește direct în cameră și povestește viața lui, deși lipsite de farmec sau umor Ferris “. Fața lui nu prezintă nici o expresie așa cum ne spune toate lucrurile oribile care au fost întâmplă: sinucidere încercarea de mama, un cadavru găsit în portbagaj, etc. Filmul Behaving Badly se deschide cu o lovitură de picioare lui bombat, și spunându vocea lui deadpan Behaving Badly că, pe partea de sus a orice altceva, el are crabi. Lucrurile merg jos de acolo.

mama lui Rick (Mary Louise Parker) este o beat care se încadrează în jos, care se duce la dezintoxicare în fiecare aprilie sticla de vodca ascuns în poșetă. sora mai mare a lui Kristen Rick (Ashley Rickards) este un stripper care se aplică la Stanford. tatălui lui Rick (Cary Elwes) este în afara imaginii, cu excepția cazului când apare el cerșit pentru a împrumuta camera video Rick scopuri nefaste. Rick, în mod clar, are unele lovituri împotriva lui în departamentul de ADN din Behaving Badly.

El este secret în dragoste cu o fata pe nume Nina Pennington (Selena Gomez), care este atât de pur, care vrea să fie preot, atunci când ea crește, și își petrece o voluntariat timp liber. Rick plătește decapanți pentru incomode suflare-locuri de muncă, iar apoi se lauda cu ea, și, de asemenea, face un pariu cu un copil de la școală că el poate bang cumva Nina. În același timp, ca toate acestea se întâmplă, Rick este, de asemenea, ocupat pierde virginitatea cu mama celui mai bun prieten in filme online Behaving Badly, d-na Bender (slabă Elisabeth Shue, pe care am vrut să Airlift din propriile sale scene de siguranța). D-na Bender vine la Rick a doua fiul ei iese din cameră, și se bâlbâie Rick, “Încerci să mă seduci, doamnă Bender?” “Absolventul” a făcut-o mai bine.
Direcția set este dureros generic, casele în căutarea nelocuit de oameni reali, și decorate de către cei care sunt interesați de închirierea casele lor la directori porno.

Behaving Badly vrea să-l aibă în ambele sensuri. Ea vrea sa fie o comedie brut-out, cu functii ale corpului împrăștiindu mai departe în aproape fiecare scenă, și fete goale, și copiii se comporta prost, și desfrâul, și părinții oribile, și oh, cât de amuzant și gravă este atunci când femeile peste o anumită vârsta dori în continuare de sex. Dar apoi, de asemenea, vrea să aibă o latură dulce gravă, în cazul în care eroul nostru contemplă ceea ce îl vrea Dumnezeu să facă și unde ajunge să aibă o sărutare nevinovată pay-off cu fata sfânt visurilor sale. Există și alte filme care reușesc să-l aibă în ambele sensuri, dar “Acționând Prost” nu este unul dintre ele.