Beethoven (1992)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație! Mulțumim!

Beethoven (1992) Online Subtitrat in HD 1080p


Beethoven este o placuta comedie, pentru intreaga familie. Dintr-un magazin cu animale de casa, doi hoti fura victime pentru sadice experimente medicale. Un catelus reuseste sa evadeze din camioneta si se strecoara nebagat in seama pana intr-un cartier periferic, unde, intr-o casuta, locuieste familia Newton, George si Alice impreuna cu cei trei copii ai lor, un baiat si doua fete. Dupa multe insistente, catelusul Beethoven este adoptat, initial numai pentru scurt timp, ca finalmente sa devina un membru al familiei.

Si creste, si creste, pana la dimensiunile uriase ale unui St. Bernard. Dupa care credinciosul patruped incepe sa-si demonstreze utilitatea; pe Ryce o ajuta sa-si gaseasca un prieten, pe Ted il scapa de colegii rautaciosi, iar pe micuta Emily o salveaza de la inec. Numai ca blandul Beethoven trebuie sa-si arate coltii si sa depaseasca o primejdie mortala, pentru a-l convinge pe George ca merita intreaga sa afectiune. Un film de succes, care a justificat continuarea aventurilor imensului St. Bernard intr-o alta pelicula.


Regia: Brian Levant
Actori: Charles Grodin, Bonnie Hunt, Dean Jones
An: 1992
Gen: Comedie, Drama, Familie
IMDB: 5.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Beethoven (1992)
Beethoven (1992) Online Subtitrat in Romana

Beethoven (1992) Online Subtitrat in HD 1080p Beethoven este o placuta comedie, pentru intreaga familie. Dintr-un magazin cu animale de casa, doi hoti fura

Editor's Rating:
5