Beecham House (2019)

Beecham House (2019) online subtitrat (Casa Beecham) se petrece la mijlocul secolului al XIX-lea, în Delhi, India, înainte ca britanicii să domine regiunea.

Serialul descrie viața locuitorilor unui conac impunător, înconjurat de acri de păduri exotice și peluze sălbatice. Tom Bateman (“Vanity Fair”, “Jekyll și Hyde”, “Murder on Orient Express”) joacă în rolul lui John Beecham, un soldat chipeș care a cumpărat magnificul conac Beecham House pentru a trăi acolo împreună cu familia sa.

Din distribuție mai fac parte Lesley Nicol (“Downton Abbey”), Gregory Fitoussi (“Selfridge”, “The Bureau”), Adil Ray (“Citizen Khan”, “Bridge Ackley”), Pallavi Sharda (“Lion”), Dakota Blue Richards (“Endeavour”), Leo Suter (“Clique”, Victoria), Bessie Carter (“Howard’s End”), Viveik Kalra (“Blinded By The Light”) și Marc Warren (“Safe,” “Hustle”).

Beecham House (2019) Online Subtitrat in Romana


Regia: Paul Mayeda Berges, Gurinder Chadha, Shahrukh Husain
Actori: Tom Bateman, Kumiko Kaur Chadha Berges, Ronak Singh Chadha Berges
An: 2019
Gen: Seriale Online, Drama
IMDB: 5.8


Beecham House (2019) SEZONUL 1 Online Subtitrat:

S01E01

S01E02

S01E03

s01e04

s01e05

s01e06


Trailer


Serialul Beecham House (2019)

Serialul a fost creat și scris de Gurinder Chadha (“Bend It Like Beckham,” “Viceroy’s House,” “Bride and Prejudice”), Paul Mayeda Berges (“Viceroy’s House”) și Shahrukh Husain (“In Custody”). Serialul a mai fost scris de Victor Levin (“Mad Men”). Directoarea pentru producții TV dramatice la ITV, Polly Hill, a comandat “Beecham House” pentru ITV în Marea Britanie și a supervizat producția din partea televiziunii.

Producțiile ITV sunt în mare parte difuzate în România prin intermediul televiziunii Epic Drama, deținută de Viasat.

MIPTV (8-11 aprilie 2019, Cannes, Franța) este cea mai importantă piață internațională pentru dezvoltarea și distribuirea conținutului de televiziune, la care participă aproximativ 10.000 de profesioniști din întreaga comunitate internațională de televiziune și divertisment digital, care se întâlnesc aici să lanseze și să cumpere conținut nou, să creeze parteneriate, să negocieze acorduri de finanțare și distribuție, să găsească oportunități de coproducție și să exploreze cele mai recente tendințe la nivel mondial în domeniu.

MIPTV este precedat de un weekend dedicat documentarelor (6-7 aprilie 2019), în cadrul MIPDoc, ce include cea mai mare bibliotecă destinate vizionării din lume, conferințe și întâlniri pentru coproducție dedicate documentarelor, și MIPFormats, un târg de prezentare și dezvoltare de formate de emisiuni.

MIPTV este organizat de Reed/Reed Exhibitions, un lider mondial în organizarea de evenimente, care gestionează peste 500 de evenimente în 30 de țări.

În 2018, expozițiile Reed au strâns peste șapte milioane de participanți din întreaga lume, generând afaceri de miliarde de dolari. Evenimentele sunt organizate în America de Nord și de Sud, Europa, Orientul Mijlociu, Asia Pacific și Africa. Compania are 38 de birouri, iar Reed Exhibitions deservește 43 de sectoare industriale organizând evenimente comerciale și de consum. Compania face parte din RELX Group, un furnizor global de informații și analize pentru profesioniști și clienți de afaceri din toate domeniile industriei.