Becoming Jane (2007)


Becoming Jane (2007) film online subtitrat

Regia: Julian Jarrold
Actori: Anne Hathaway, James McAvoy, Julie Walters, Jessica Ashworth, Tom Vaughan-Lawlor
Anul: 2007
Gen: Biografie, Drama, Romantic
Durata: 120 minute
IMDB: 6.9/10 din 27430 voturi

Becoming Jane Austen a scris șase dintre romanele cele mai iubite în limba engleză, suntem informați, la sfârșitul “Becoming Jane”, și așa a făcut. Cuvântul cheie este “iubit”. Admiratorii ei nu analizează cărțile ei atât de mult, deoarece acestea pur și simplu îi iubesc în bucăți. Când am fost foarte bolnav de anul trecut a fost o vreme când mi-am pierdut orice interes în lectură. Când am început să simt un pic mai bine, poate suficient de puternic pentru a ridica o carte, a fost Persuasiunea Austen. Ce altceva? Și am intrat din nou în lumea pe care firma, inteligența fină, găsirea umorile și ironiile existenței umane în cercurile interne liniștite două secole în urmă.

“Becoming Jane” este un film de fiecare Janeite vor dori să vadă, deși mulți nu va aproba de ea. Jane Austen în film datorează mult mai mult pentru a fantezii romantice moderne decât cu ceea ce știm despre adevăratul Jane Austen, iar în cazul în care ar fi fost la fel de Austen robust și înalt în acele zile (circa 1795), ca Anne Hathaway, 5-picior -8-inch actrita care o joacă, ea ar fi fost considerat un Amazon. Studierea singurul portret desenat în timpul vieții ei, de sora ei Cassandra, cred Austen arata mai mult ca Winona Ryder. Dar nu contează. Patton a fost nici George C. Scott.

Ceartă meu implica ce crede acest film Jane este “din ce în ce”: O femeie, sau un romancier? Centrele de acțiune pe o poveste de dragoste pasională între Jane la aproximativ 20 și un avocat tânăr frumos, fără nici un ban pe nume Tom Lefroy (James McAvoy). Ce intime sau deciziile ajung la, voi pleca pentru tine de a descoperi, dar sigur, câteva dintre contemporanii lui Jane ar fi permis să fie atât de îndrăzneț. Jane, în orice caz, descopera dragostea. Și în construcții viclean filmului, ea descoperă, de asemenea, o mare parte din teren de Pride and Prejudice, începând cu domnul Lefroy ca și originalul pentru domnul Darcy. Ea chiar fericit șanse asupra a ceea ce va deveni romanului deschidere cuvinte: “. Este un adevăr universal recunoscut, că un singur om în posesia unei averi bună trebuie să fie în lipsă de o soție in Becoming Jane.