Becoming Cary Grant (2017)

Becoming Cary Grant (2017) Documentar Online Subtitrat


Regia: Mark Kidel
Actori: Judy Balaban, Dyan Cannon, Virginia Cherrill
An: 2017
Gen: Documentare, Biografie
IMDB: 6.7


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Becoming Cary Grant

Becoming Cary Grant prezintă o perspectivă complet nouă asupra unuia dintre cei mai mari dintre actorii de la Hollywood.

Cunoscut pentru sofisticarea lui suavă, Grant a devenit un icon prin rolurile sale în unele dintre marile filme ale epocii de aur a cinematografiei hollywoodiene. Dar Grant era şi un bărbat tulburat; s-a descris pe sine ca privind cu precauție din spatele unei măști. A unei fațade, care nu-și dezvăluise niciodată adevăratul său eu și nici nu lăsa pe alții să-l cunoască cu adevărat.

Grant s-a născut ca Archie Leach în Bristol, Anglia. Când avea 11 ani, tatăl său i-a dus mama la un azil prihiatric, fără să-i spună fiului său. Sentimentul abandonului a creat un gol în viața lui Archie. Care nu a reușit să facă față consecințelor până la mijlocul vieții. Când a devenit unul dintre primii care au luat LSD (una dintre cele mai puternice substante halucinogene cunoscute – n.red.) ca tratament.

În peste 100 de şedinţe cu un psihiatru din Beverly Hills, Grant și-a revizuit viața și şi-a exorcizat demonii. În cele din urmă, a putut declara „în sfârşit, sunt aproape de fericire”. Acest film folosește aceste cuvinte și multe alte informații din autobiografia sa nepublicată, pentru a-l lăsa pe Cary să-și spună el însuși povestea.

Imaginile sunt extrase în mare parte dintr-un material surprinzător de cinematografic fimat de Cary, din care mare parte nu a mai fost văzut până acum. Ochiul lui de regizor ne aduce o serie bogată de oameni, locuri și imagini impresioniste, care reflectă evocator urcuşurile și coborâșurile călătoriei sale interioare.