Becoming (2020)

Documentarul Becoming online subtitrat este un film fixat în jurul lansarii biografiei Primei Doamne Michelle Obama. Intentia este de a oferi o perspectivă asupra tranziției sale catre viața publică. Ceea ce m-a surprins a fost candoarea ei in fata camerei. Audiența înțelege, cu siguranță, presiunea enormă la care a fost supusa, din momentul în care au început campania soțului ei, până la momentul în care au urcat la bordul Air Force One pentru ultima oară.

Fiind prima la orice – să nu mai vorbim de prima familie afro-americană de la Casa Albă – trebuie să fi fost o povară greu de îndurat. Clipurile de la prima campanie a lui Obama, cu siguranță, au amintit cât de vicioasă a fost presa in privinta ei, pe intreg parcursul.

Au fost momente cand si-a pus intrebarea dacă America este pregătită pentru un președinte ca soțul ei, pentru că știa bine drumul pe care pășeau. Pe măsură ce documentarul se țese “înăuntrul” și “in afara” familiei și a istoriei, cu siguranță vedem angajamentul fostei Prima Doamna față de tineretul Americii. Cu aceste momente înțelegem că Becoming nu este doar despre evoluția ei, ci si despre modul în care evoluăm cu toții. Michelle Obama, in biografia ei, subliniaza că povestea ei ar trebui sa inspire tinerii să nu se limiteze. Putem face orice ne punem in minte!

Becoming (2020) Documentar Online Subtitrat in Romana


Titlu Romania: Povestea mea
Regia: Nadia Hallgren
Actori: Barack Obama, Michelle Obama, Phoebe Robinson
An: 2020
Gen: Documentare
IMDB: 6.5


Becoming (2020) Online Subtitrat


Trailer