Becks (2017)

Cu Becks, regizorii Elizabeth Rohrbaugh și Daniel Powell au creat un muzical subevaluat care funcționează cu adevărat, datorită muzicii inimii lui Alyssa Robbins și interpretărilor excepționale ale piesei. Brooklyn, cântărețul-compozitor (Lena Hall), are tot ce dorește: o carieră de muzică moderată, o prietena drăguță și o mutare la Los Angeles la orizont. Dar după o trădare brutală, ea pierde totul și se mută înapoi în casa mamei sale din St. Louis, unde camera ei rămâne neschimbată de la anii ei de adolescență.

Becks, interpretat de Broadway vet Hall, este tipul de treizeci de ani care sare înainte de a se uita, ceea ce se confruntă cu stilul de viață foarte minunat al mamei sale pioase (Christine Lahti) a lucrat de la plecarea copiilor ei acasă. Pe măsură ce ea își caută adăpost în afara casei; prietenul ei (primul și ultimul) de liceu (Dan Fogler) servește ca prietenă, salvă de whisky și patron – barul pe care-l deține se dublează ca un loc pentru ea pentru a concerta și a câștiga sfaturi. În curând, cineva îi prinde ochii: Elyse (Mena Suvari), soția bi-curioasă a adversarului ei de liceu. Când Elyse îl angajează pe Becks pentru lecții de chitară, lucrurile se complică.

În special, performanța lui Hall este puternică, atât ca cântăreață, cât și ca actor, iar chimia sa cu mama lui Lahti; transformată-mama, adaugă un strat intim, ghimpat de drama familie. Din păcate, povestea se împiedică atunci când vine vorba de surprize; Becks rulează în capul unui set predictiv de probleme în această poveste a dezvoltării arestate.


Regia: Daniel Powell, Elizabeth Rohrbaugh
Actori: Wally Dunn, Isabella Farrell, Dan Fogler
2017
Gen: Drama, Muzicale, Romantice
IMDB: 6.0


Becks (2017) Online