Beatriz at Dinner (2017)

Beatriz at Dinner (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Miguel Arteta
Actori: Salma Hayek, Chloë Sevigny, Connie Britton, John Lithgow
An: 2017
Gen: Comedie, Drama
IMDB: 6.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Beatriz at Dinner

Beatriz, o imigrantă dintr-un oraș sărac din Mexic, a atras atenția asupra bunătății sale înnăscute, construindu-și o carieră în domeniul sănătății, în Los Angeles. Beatriz este o terapeută miraculoasă, foarte sensibilă cu atingerea ei și dedicată cu pasiune misiunii ei de a vindeca durerea prin terapie holistică.

După ce a tratat mama unei tinere femei, și a ajutat-o la recuperarea după chimioterapie, vechiul ei Volkswagen se strică. Așa că ea primește o invitație prietenoasă să rămână la o cină care sărbătorește o afacere profitabilă. În timp ce oaspeții sosesc și vinul începe să curgă, Beatriz se găsește într-un război verbal cu Doug Strutt. Un mogul nemilos care are grijă mai mult de bani decât de oameni.

Crezând că îl cunoaște de undeva, Beatriz devine din ce în ce mai neliniștită. Fără îndoială, se întreabă dacă realizările lui Doug au venit cu prețul suferinței celorlalți. Punându-i pe invitații în poziții contradictorii. Când divergențele dintre cei doi escaladează. Lumile lor se ciocnesc și nici nu vor mai fi la fel vreodată.

L-am întâlnit pe Salma Hayak la petrecerea după premierul Wild Wild West din Hollywood. Era o seară caldă din California, toți oamenii frumoși erau acolo, dar atmosfera era plină de morți, pe măsură ce toată lumea ieșea din premier într-un timp mare, într-un buget mare, în stele, într-un dezastru, întrebându-se ce să spună nimănui despre asta. Am fost salvat de un sfat extrem de convingător de publicistul legendar Warner Bros., Warner Bros., care a răspuns cu grijă la orice întrebare cu privire la faptul că îi plăcea oricum un film cerut de directori, vedete, producători sau chipuri în mulțime în același fel: !