Beast of Burden (2018)

Beast of Burden online subtitrat urmărește povestea lui Sean Haggerty, un bărbat care obișnuia să mintă și să păstreze secrete față de toată lumea, inclusiv față de agenții federali, cartelul de droguri și chiar față de soția sa, Julie. Cu toate acestea, acum este pregătit să iasă din afacerea ilegală după o ultimă misiune. Sean are doar o oră la dispoziție pentru a transporta peste graniță încărcătura ilegală: 55 de kilograme de cocaină într-o mică aeronavă.

Din cabina avionului lui Cessna, Sean dispune doar de o oră pentru a asigura un cartel de droguri, un asasin plătit, și Departamentul de Combatere a Drogurilor, că totul este în regulă. Cu toate că finalul acestei ultime misiuni îi amenință propria viața, bărbatul dispune de un timp limitat pentru a se asigura că soția lui supraviețuiește.

Sean Haggerty are doar o oră pentru a-și livra încărcătura ilegală in 2018 Beast of Burden online subtitrat. O oră pentru a reasigura un cartel de droguri, un hitman, și DEA că nimic nu este în neregulă. O oră pentru a se asigura că soția lui supraviețuiește. Și trebuie să facă totul din cabina Cessna. Complet de efecte teribile și efecte CGI “Beast of Burden” este un film în care Daniel Radcliffe; timp de 89 de minute, se află într-un avion care conduce și conduce non stop; și continuă cu câteva flashback-uri pentru a vedea cum a intrat acest om în această mizerie; și rezultatul final un film făcut pentru film și moartea nefericită a carierei lui Radcliffe mi-e frică.


Regia: Jesper Ganslandt
Actori: Daniel Radcliffe, Grace Gummer, Pablo Schreiber
An: 2018
Gen: Actiune, Crima, Drama
IMDB: 3.6


Beast of Burden (2018) Online Subtitrat