Beast (2017)

O femeie tulburata din filmul Beast online subtitrat care traieste intr-o comunitate izolata se trezeste intre controlul familiei sale opresive si stralucirea unui outsider secret, suspectat de o serie de crime brutale. Mi-a placut acest film. Doar atunci cand credeti ca genul de crima a epuizat ideile originale, filmul Beast online subtitrat se apropie de o poveste aparent conventionala.

Directia filmului a fost adesea frapanta, filmul a avut un scenariu bun, iar rolul tuturor interpretilor a fost unul de top. Atentia mea nu este intotdeauna tinuta la film, chiar si filmele bune au partile lor plictisitoare. Sunt fericit sa spun ca filmul m-a tinut atent de la inceput pana la sfarsit.

Multe dintre scenele filmului vor ramane cu mine mult timp. Este clar sa va concentrati atentia asupra detaliilor din script, caracter si dialog. Filmul acorda o atentie deosebita filmarii cu sugestii spre teme animalistice. Opresiunea institutionala sau lipsa de succes este o tema-cheie pentru multe filme de groaza si, la fel, Beast cu simfoniile sale corale si atitudinea nemiloasa a fortelor de politie.


Regia: Michael Pearce
Actori: Johnny Flynn, Jessie Buckley, Geraldine James
2017
Gen: Crima, Drama, Mister
IMDB: 6.9


Beast (2017) Online Subtitrat