Beach Rats (2017)

Beach Rats (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Eliza Hittman
Actori: Kate Hodge, Harris Dickinson, Madeline Weinstein
An: 2017
Gen: Drama
IMDB: 6.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Beach Rats

Frankie e un adolescent din Brooklyn a cărui viață e un dezastru. Cu un tată pe patul de moarte si o mamă a cărei dorință pentru el e să își găsească o prietenă, tânărul încearcă să scape de numulțumirile din viața sa făcând probleme împreună cu prietenii săi sau flirtând online cu bărbați mai în vârstă. La un moment dat convorbirile online iau amploare și Frankie ajunge să se cupleze cu barbații de pe o plajă din apropiere, în același timp în care începe să aibă o relație cu o tânără femeie. Incercând să își găsească rostul în viață, adolescentul se învârte într-o mare de întrebări despre sine, care par fără răspuns.

“Beach Rats” este un film extrem de puternic. Povestea se întoarce în jurul sexualității înfricoșate, conflictuale a personajului central, adolescent pe nume Frankie. Frankie se bucură de un sex plin de bătaie cu bărbații mai în vârstă. Nemulțumit de propriile gusturi, încearcă să-și reorienteze libidoul pe mai multe puncte de vânzare convenționale. Din păcate, eforturile lui Frankie de a se interesa de femei sunt un eșec total, servind doar pentru a confirma, din nou și din nou, dorința lui pentru bărbați și apetitul său pentru întâlniri gay anonime de-a lungul șoselelor, pe plaje și în moteluri.

Neputând să facă față disonanței dintre ceea ce dorește și ceea ce dorește în schimb, Frankie se bazează foarte mult pe droguri pentru a amorti durerea și a ucide timp. Își petrece zilele și nopțile cu un mic pachet de criminali patetici, frustrați, care recurg la crima mincinoasă pentru a cumpăra droguri și băuturi.