BBC The Blue Planet (2001)

BBC The Blue Planet (2001) Documentar Online Subtitrat


Actori: Pierce Brosnan, David Attenborough, Jason Roberts
An: 2001
Gen: Seriale Online, Documentare
IMDB: 9.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

BBC The Blue Planet Online Subtitrat:

S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:


Sinopsis BBC The Blue Planet

Documentarul BBC The Blue Planet este din seria mamut, cu o durata de filmare de 5 ani de zile, ce prezinta viata din oceane.

Seria Blue Planet este, fără îndoială, una dintre cele mai mari documentare făcute vreodată pe ocean. Timp de cinci ani, realizatorii filmului au lucrat neobosit pe serie. Obtinerea de imagini de care nu a mai fost văzută de nimeni (adică în titlu, Deep.)

Am foarte recomandăm să urmăriți această serie. Pentru a vedea pește pescar în afara imagini mici, prezentate în manuale este cu adevărat un tratament. Ci doar un ac în carul cu fân vast de mare, care se referă la Blue Planet. De la ocean la piscinele mareelor, mările de corali la cea mai adâncă cea mai întunecată parte a oceanului în sine. BBC ia privitorul într-o călătorie de aproape magic prin ocean.

Trebuie să recunosc, una dintre cele mai vechi visele mele în viață era să fie un biolog marin. Iar după ce a văzut această serie, visul a fost reînviat. Am studiat oceanele acestei lumi de ani de zile, și-au văzut nenumărate documentare asupra recifelor de corali și delfini, balene și crustacee. Dar, în toate, nimeni nu a reușit să surprindă viața sub valuri destul cat si acest grup de oameni.

Uita-te la seria “Blue Planet”, în totalitate ea lui, îți promit că nu vei regreta.

Recunosc că sunt în venerație mării și s-au petrecut mai mulți ani în Marină. Așa că sunt oarecum părtinitoare pe aceasta. Am ratat acest documentar, când a ieșit primul, dar nagged diverși oameni să-mi cumpere pe DVD acest Crăciun (2002) și am luat-o!