Battleship (2012)


Battleship (2012) Film Online Subtitrat


Regia: Peter Berg
Actori: Taylor Kitsch, Brooklyn Decker, Jerry Ferrara, Liam Neeson, Peter MacNicol
Anul: 2012
Gen: SF, Aventura, Actiune
Durata: 131 minute
IMDB: 5.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Battleship

Vara lui 2012 începe cu cea mai mare bătălie: BATTLESHIP, o aventură spectaculoasă care se întinde peste ape, în cer și peste pămînt, în lupta pentru supraviețuire a planetei noastre împotriva unei forțe superioare.

Bazat pe jocul clasic de război Hasbro; BATTLESHIP îi are ca protagoniști pe Taylor Kitsch în rolul lui Hopper; un ofițer în marina americană detașat pe nava USS John Paul Jones; Brooklyn Decker; în rolul lui Sam; fizioterapeută și logodnică a lui Hopper; Alexander Skarsgård este Stone; fratele mai mare al lui Hopper și ofițerul aflat la comanda vasului USS Samson; Rihanna este locotenentul Raikes; camaradul lui Hopper și specialistă în arme; iar Liam Neeson este superiorul lui Hopper și Stone; precum și tatăl lui Sam; amiralul Shane.

Producătorii filmului sînt Brian Goldner și Bennett Schneir; de la Hasbro (franciza Transformers); împreună cu Scott Stuber (Couples Retreat); Sarah Aubrey (The Kingdom) și Duncan Henderson (Master and Commander).

Battleship (2012)
Battleship (2012) Online Subtitrat in Romana

Battleship (2012) Film Online Subtitrat Regia: Peter Berg Actori: Taylor Kitsch, Brooklyn Decker, Jerry Ferrara, Liam Neeson, Peter MacNicol Anul: 2012 Gen

Notă film - PortalulTauTV.net:
0