Battlecreek (2017)

Henry este un singuratic, trăind cu mama lui exagerat de protectoare într-un mic oraș sudic, numit Battlecreek. Henry are o afecțiune rară care îl forțează să stea departe de lumina soarelui. Boala sa rară de piele l-a ținut sub supravegherea strictă a mamei sale, care l-a tinut la adăpost întreaga viață. Henry își trăiește viața noaptea: ia cina în oraș, lucrează în tura de noapte la o benzinărie și înoată în pârâu sub lumina lunii. Tânărul nu știe cine este sau ce vrea, asta până când o întâlnește pe Alison.

Într-o seară in Battlecreek online subtitrat, când mașina lui Alison se strică în Battlecreek, Henry este imediat atras de fata misterioasă, iar ea îi răspunde ajutorului oferit cu o cină. Alison îi arată lui Henry că poate trăi o viață pe care a crezut-o imposibilă, chiar cu prețul pierderii mamei și eliberării de trecutul său. El învață să-și îmbrățișeze viața pe măsură ce se îndrăgostește de tânăra Alison, dar relația lor în devenire este amenințată atunci când secrete din trecutul ei ies la suprafață.

Una dintre cele mai impresionante calități ale filmului “Battlecreek”, o dramă lentă arsă într-un oraș rătăcitor din Mississippi; este modul în care ascultă așteptările publicului, luând un ocol surprinzător sau două; în timp ce acoperă un teren familiar. De-a lungul mare parte a celebrului său rol secundar (după 2007 “Rails & Ties”); regizorul Alison Eastwood nu depășește atât de mult hârtia artistică cu privire la clișeele și contrivantele unui scenariu; de Anthea Anka, care ar putea fi ușor reconstituit ca o piesă scenică doar o modificare minore.


Regia: Alison Eastwood
Actori: Bill Skarsgård, Paula Malcomson, Claire van der Boom
2017
Gen: Drama, Romantice
IMDB: 6.2


Battlecreek (2017) Online