Batman vs Two-Face (2017)

Batman vs Two-Face (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Rick Morales
Actori: Adam West, Burt Ward, William Shatner
An: 2017
Gen: Animatie, Actiune, Comedie
IMDB: 6.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Batman vs Two-Face

Batman si Robin sunt invitati la o demonstratie secreta gazduita de profesorul Hugo Strange si asistentul sau , Dr. Harley Quinzel care ar putea sa schimbe viitorul orasului Gotham pentru totdeauna . Pe parcurs , Batman se opreste la Penitenciarul de Stat Gotham pentru a-i face o vizită lui Catwoman (a carei tentativa de sinucidere a esuat) si a-i oferi acesteia o carte de poezii de Elizabeth Barrett Browning menita sa o tina oarecum ocupata pana va fi eliberata de acolo .

Batman vs Two-Face este continuarea Batmanului 2016: Întoarcerea Cruciaților Caped și este stabilit în anii 1960. Batman (Adam West) și Robin trebuie să se alăture pentru a opri Two-Face (William Shatner), care instalează un val de crime în Gotham City.

Cele două super-eroi trebuie să dezvăluie identitatea secretă a celor două fețe în timp ce se luptă cu Catwoman (Julie Newmar), Joker (Jeff Bergman), Penguin (William Salyers), Riddler (Wally Wingert), Bookworm (Bergman), Hugo Strange și King Tut (Wingert).

Batman vs. Two-Face este regizat de Rick Morales (Batman: Întoarcerea Cruciaților Capitanii) dintr-un scenariu de James Tucker (Teen Titans: The Judas Contract) și Michael Jelenic (Teen Ttitans Go!).

Fiți printre primii spectatori care v-au văzut pe Batman vs. Two-Face, succesul extrem de anticipat al filmului animat Batman din 2016: Întoarcerea Crusaderelor capturate. Produs de Warner Bros.

Animație și divertisment DC, Batman vs Two-Face găsește Batman și Robin înapoi în acțiunea clasică a anilor 1960. Protejând Gotham City de câțiva dintre cele mai nefaste răufăcători din istoria comediilor.

Dar când maestrul multiplicat, Two-Face, începe să instaleze un val de aventură îndrăzneț în Gotham. Căpitanii cruciați trebuie să lucreze de două ori pentru a-și descoperi identitatea secretă misterioasă înainte. Ca ei să poată opri răul său – de Catwoman, Joker, Riddler, Penguin, Bookworm, Hugo Ciudate și King Tut!