Batman Unlimited Monster Mayhem (2015)

Batman Unlimited Monster Mayhem (2015) film online subtitrat

Regia: Butch Lukic
Scenariu: Heath Corson
Actori: Troy Baker, Kari Wuhrer, Noel Fisher
Anul: 2015
Gen: Animatie, Actiune, Aventura
IMDB: n/a

The Dark Knight nu cauta trucuri sau trateaza atunci când raufacatori mai letale Gotham City ia în stradă în noaptea de Halloween, în cele mai noi DC Comics filmul de animație – Batman Unlimited Monster Mayhem. Produs de Warner Bros. Animation și DC Entertainment, filmul original, vine de la Warner Bros. Home Entertainment pe Blu-rayTM si DVD pe 18 august 2015 pentru o SRP $ 19.98, și prin intermediul Digital HD la 4 august.

E noaptea de Halloween în Gotham City și Sperietoarea de ciori, Clayface, argint Banshee și Solomon Grundy au lovit pe străzi pentru a se amestecă până probleme! Batman este pe urmele spookiest raufacatori ale orașului în timp ce, în continuare complicând lucrurile, prințul clovn crimei el însuși, Joker, este de guvernământ peste acest echipaj misterios de criminali inadaptat. Este până la Dark Knight pentru a opri acest grup îngrozitoare înainte ca acestea să elibereze “râs digitală”, un virus de calculator care face parte dintr-un plan diabolic de a pune în pericol toate tehnologiei vital Gotham City. Batman, Green Arrow, Cyborg, Nightwing și Red Robin trebuie să combine forțele pentru luptă aceste baddies și salva orașul in Batman Unlimited Monster Mayhem.

Stelare exprimate voce are Roger Craig Smith (Batman: Arkham Origins) ca Batman, Troy Baker (Batman: Arkham Assault pe) ca Joker, Khary Payton (Teen Titans Go!) Ca Cyborg, Chris Diamantopoulos (episoade, Silicon Valley), ca Green Arrow, va Friedle (Batman Beyond, Boy Meets Mondială) ca Nightwing, Yuri Lowenthal (Ben 10) Red Robin, Kari Wuhrer (Sharknado 2, Justice League: Criza pe două Pamanturi) ca Silver Banshee, Fred Tatasciore (LEGO Batman 3: Dincolo Gotham) ca Solomon Grundy, Brian T. Delaney (Mad, Halo 3 și 4) ca sperietoare, Dave B. Mitchell (World of Warcraft: Warlords de Draenor) ca Clayface, Noel Fisher (Teenage Mutant Ninja Turtles, The Twilight Saga: Breaking Dawn – Partea 2) ca Gogo Shoto, si Alastair Duncan (jocuri Mass Effect, Fata cu Dragon Tattoo) relua său Rolul serialul TV Batman ca Alfred.

Batman Unlimited Monster Mayhem este produs și regizat de Butch Lukic (Batman Unlimited: Animal Instincts, Batman Beyond) de la un scenariu scris de Heath Corson (Batman: Arkham Assault pe). Producator executiv este Sam Register. Benjamin Melniker și Michael Uslan sunt producătorii executivi.