Batman Return of the Caped Crusaders (2016)

Batman Return of the Caped Crusaders (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Rick Morales
Actori: Adam West, Burt Ward, Julie Newmar
An: 2016
Gen: Animatie, Actiune, Aventura
IMDB: 7.1


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Batman Return of the Caped Crusaders

Ce doză de Nostalgia. Am auzit că creditele de deschidere încorporat multe carte de benzi desenate clasic acoperă cu unele animație fantastic, asa ca am luat o privire la această dimineață, înainte de a merge la sarcini mai importante – dar nu am putut opri vizionarea. Fascinantă, amuzant, festive, prietenos și foarte aliterativă, actorii, scriitori și animatorii knock acest din parc.

Cred că am văzut cel puțin 50 de referințe viclene, și eu sunt sigur că am pierdut mulți alții. Etichete, etichete, etichete Galore. Am fost amuzat foarte bine pe tot parcursul. Un lucru pe care l-am observat este că aproape toată lumea este de ședere-spoiler liber, dar intorsaturi sunt ca Punchlines la glume bune. Nici unul dintre zecile de Punchlines sunt deosebit de surprinzător, dar acestea sunt toate distractiv, și multe dintre ele necesită set-up, animație, și care acționează pentru a fi semnificative. De exemplu – “Begora” este una dintre aceste punchlines. A explica de ce este amuzant, nu ar fi amuzant, așa că de ce ruina gluma?

Filmul nu obține un întuneric pic. Intr-o scena, Robin este oripilat de un pumn care nu respectă marchiz de reguli Queensberry. reacția lui Robin la acel pumn și acțiunile ulterioare să păstreze filmul la pământ și prietenos. Trebuie să dau aprecieri speciale pentru Burt Ward, aici – exuberanta si livrarea lui nu sa schimbat o iota.

Batman și Robin sunt din nou în acțiune pentru a lua în jos dușmanii lor diabolice, încă o dată cu actorii originali Adam West exprimându-și Batman, Burt Ward Robin exprimându-și Julie Newmar exprimându-și Catwoman.


Trailer Batman Return of the Caped Crusaders