Batman Inceputuri – Batman Begins (2005)

Cum schimba un om lumea? Iata o intrebare care il urmareste pe Bruce Wayne (CHRISTIAN BALE) in filmul Batman Inceputuri – Batman Begins, precum imaginea parintilor lui impuscati in fata lui pe strazile din Gotham intr-o noapte care i-a schimbat viata pentru totdeauna.

Chinuit de vina si manie, luptandu-se cu demoni care ii hranesc dorinta de razbunare si nevoia de a onora mostenirea altruista a parintilor sai; deziluzionatul mostenitorul al averii din domeniul industrial dispare din Gotham si calatoreste in secret prin lume; cautand mijloacele pentru a se lupta cu nedreptatea si sa semene teama printre cei care ii jefuiesc pe cei tematori.

In aceasta misiune de a se autoeduca in modurile de operarea ale mintii criminale, Bruce are drept mentor un om misterios numit Ducard (LIAM NEESON) in arta disciplinelor fizice si mentale care ii permit sa se lupte cu raul pe care a jurat ca il va distruge. El descopera curand ca este tinta tuturor eforturilor Ligii Umbrelo, un grup puternic, distrugator condus de catre misteriosul conducator Ra’s al Ghul (KEN WATANABE).


Regia: Christopher Nolan
Actori: Christian Bale, Michael Caine, Ken Watanabe
An: 2005
Gen: Actiune, Aventura, Thriller
IMDB: 8.3


Batman Begins (2005) Online Subtitrat