Batman: Hush (2019)

Batman: Hush (2019) online subtitrat este considerat pe scară largă ca fiind una dintre cele mai frumoase povestiri de cărți de benzi desenate din istoria celor 80 de ani ai lui Dark Knight.

Este surprinzator faptul ca i-a luat lui DC atat de mult pentru a da Hush tratamentul filmului animat, in special avand in vedere cat de multe dintre aceste proiecte direct-to-video au fost centrate pe Batman. Dar DC a corectat în sfârșit acea omisiune cu cea de-a 35-a intrare în filmele DC Universe.

Mai bine, această adaptare îmbunătățește, de fapt, unele dintre defectele materialului sursă, chiar dacă își face propriile greșeli în acest proces.


Regia: Justin Copeland
Actori: Peyton List, Jennifer Morrison, Rebecca Romijn
An: 2019
Gen: Animatie, Actiune, Aventura
IMDB: 7.0


Batman: Hush (2019) Online Subtitrat


Trailer


Review Batman: Hush (2019)

Batman: Hush se deschide cu Bruce Wayne (exprimată de Jason O’Mara) care se duce în Selina Kyle (Jennifer Morrison) la o petrecere aruncată de prietenul lui Bruce, Tommy Elliott (Maury Sterling). Când o urgență forțează pe Bruce să se potrivească ca Batman pentru a opri Bane, el se află încuiat într-un mister care îl conduce de la Bane la Poison Ivy către Joker, Scarecrow, Riddler și mai mulți dintre cei mai iconioși răufăcători ai săi.

Există, de asemenea, aparițiile lui Lady Shiva, Amanda Waller, Lois Lane (Rebecca Romjin), Superman (Jerry O’Connell), Batgirl, Nightwing și multe altele. Toți acești răufăcători sunt forțați să facă licitația unui nou tip rău numit Hush, care are o vendetă împotriva lui Batman.

În cele din urmă, Bruce și Selina se alătură forțelor atât eroilor, cât și iubitorilor, într-o poveste care avansează personajele și relațiile lor mai mult decât aproape orice poveste de benzi desenate a făcut vreodată.

În tot acest timp, trebuie să descopere cine este Hush și de ce are o astfel de pradă împotriva lui Batman. Fanii cărții de benzi desenate știu că sfârșitul este unul dintre cele mai slabe elemente ale lui Hush, dar Batman: Hush îl simplifică în mod semnificativ. În timp ce am constatat că încă nu funcționează destul de mult (de fapt, a fost destul de copleșitoare), funcționează mai bine decât sfârșitul de benzi desenate inițial.

Ceea ce doare Batman: Hush este cea mai mare animație generică și cea mai blandă voce. În timp ce îmi place munca lui Jason O’Mara și Jennifer Morrison în acțiune live, nu există nici o energie pentru performanțele lor aici, ceea ce îl face pe Batman: Hush să se simtă plictisitor. Stilul de animație, care ar trebui să fie familiar fanilor celorlalte filme din această franciză, nu face pop sau chiar nu face nimic deosebit pentru a se distinge de orice alt film de super-erou animat.

Există câteva scene de luptă interesante, care îmbină CGI cu animația tradițională a celulelor, dar nu compensează restul aspectului generic al filmului. Din anumite motive, Batman: Husharată mai ieftin decât multe dintre eforturile de monitorizare ale lui DC și asta este destul de dezamăgitor.