Basmati Blues (2017)

O comedie muzicală, Basmati Blues o urmărește pe Linda Watt, o tânără strălucită, care a fost scoasă din laboratorul companiei și trimisă de către șeful ei în India să vândă „Rice 9”, un orez modificat genetic pe care ea l-a creat, fără să știe că acesta va distruge fermierii indieni pe care crede că îi ajută. La sosire, Linda este copleșită și șocată cultural de haosul slab controlat al Indiei.

Ea este prezentată unui tânăr birocrat ambițios; William; care; împreună cu mama sa; decide că se potrivesc excelent. Linda se întâlnește apoi cu Rajit; un student răzvrătit care a fost forțat să renunțe la studii din lipsă de fonduri; și față de care simte o atracție ciudată. În ciuda antagonismului lor jucăuș; sau poate chiar din cauza lui; ea începe treptat să se îndrăgostească de el. „Basmati Blues” impresionează prin culorile și ritmurile vibrante ale Indiei; și prezintă melodii originale scrise pentru film de către artiști internaționali faimoși.

Brie Larson și Scott Bakula din Basmati Blues online subtitrat, joacă un grup de oameni de știință tată-fiică; care tocmai au terminat de a face o nouă orez OMG. Iiar Donald Sutherland; CEO; vede o posibilitate de a vinde această nouă orez agricultorilor; așa că o trimite în India. În timp ce încerca să-i învețe pe fermieri despre noua orez; ea se întâlnește cu Rajit. Jucată de Utkarsh Ambudkar și o sămânță a fost pusă.

Acesta este complotul de bază din filme indiene online; dar modul în care este regizat și scris este o altă poveste. Filmul este un muzical care împrumută O mulțime de filme Bollywood din India. Este un film foarte plin de clișeu (pește din situația apei; triunghi de dragoste; neînțelegeri; CEO rău). Dr nu este niciodată plictisitor; în ciuda vânzării orezului.


Regia: Dan Baron
Actori: Brie Larson, Utkarsh Ambudkar, Scott Bakula
An: 2017
Gen: Comedie, Indiene, Muzicale, Romantice
IMDB: 3.7


Online Subtitrat