Baskin (2015)

Baskin (2015) Film Online Subtitrat

Gen: Fantezie, Groaza
Scenariu: Ogulcan Eren Akay, Can Evrenol
IMDB: 5.8
Regizor(i): Can Evrenol
Actori: Muharrem Bayrak, Mehmet Akif Budak, Fadik Bülbül

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

Mai multe tipuri de polițiști hardened care patrulau o zonă rurală descoperă că am dat peste HE-dublu-hockey-stick-uri in “Baskin.” De interes ca un film de groază turc modern rar, se poate Evrenol caracteristica de debut va fi un must-see pentru fanii la fantezie festivaluri , dar promisiunea inițială se disipează într-o harababură de fantasmagorie repetitivă și prea puțin narativ sau dezvoltarea caracterului. Valoarea Curiozitatea ar trebui să putere de vânzări de nișă la domiciliu format de peste mări, cu IFC Midnight pretinde drepturi la Toronto DISTRIB SUA Baskin. Fie că PIC va putea depăși presupune aversiune locală față de astfel de tarif în eliberare acasă-gazon iminent este o altă problemă.

Cinci polițiști protags din Baskin, sunt o cină tare la un mancator pe marginea drumului, la început, de tranzacționare și se mândrește cu mai puțin Striația newbie-apatică Arda (Gorkem Kasal), un orfan sub tutela șef Remzi (Ergun Kuyucu). Primul semn că lucrurile sunt un pic off vine atunci când unul prin aceste locuri din numărul lor, deja nervos si dour pentru nici un motiv cunoscut, devine violent bolnav. Apoi agresiunea fanfaron Yavuz (Muharrem Bayrak) decide pentru a alege o lupta cu chelnerul inofensivă, invitând-o SmackDown de propria sa de soartă crudă.

Bătaia o retragere, a (Urbanites aparente oameni ai legii a căror misiune a acestei gârlă necunoscute merge inexplicabilă) răspunde la un apel de primejdie dintr-un oraș din apropiere despre care se neliniștitoare “povești” vagi circula. După o vraja se pierde, ciocnirea cu o figură în drum, și o întâlnire cu un clan ciudat igănești cum ar fi de vânători de broaște, van lor ajunge la o poliție stație de odinioară al secției de votare din Baskin, aparent gol, în cazul în care o altă mașină echipa este deja parcat afară. ocupanții acesteia sunt nicăieri pentru a fi văzut, dar po