Barry Seal Trafic în stil American – American Made (2017)

Barry Seal Trafic în stil American – American Made (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Doug Liman
Actori: Tom Cruise, Domhnall Gleeson, Caleb Landry Jones, Sarah Wright
An: 2017
Gen: Actiune, Biografie, Comedie
IMDB: 7.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<_CUatY7-MKo/ammade" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Barry Seal Trafic în stil American – American Made

Barry Seal: Trafic în stil American e povestea incredibil de adevărată a unui pilot care a reușit să conducă una din cele mai mari operațiuni sub acoperire derulate vreodată de CIA.

Alături de Tom Cruise îi vom vedea pe Domhnall Gleeson, Sarah Wright, E. Roger Mitchell, Jesse Plemons, Lola Kirke, Alejandro Edda, Benito Martinez, Caleb Landry Jones și Jayma Mays.

În unele privințe s-ar putea numi American Made Movie profetic. Forța centrală a acestuia, un argument pentru o economie insulară americană, în care produsele americane au fost cumpărate de către americani pentru alți americani, ar putea suna în mod suspicios, dar amintesc că documentarul lui Nathaniel Thomas McGill și al lui Vincent Vittorio a fost făcut în 2013, Pozițiile sale au fost proclamate cu mult mai puțin sensibilă de o figură destul de bine cunoscută cu părul și mai cunoscut.

Și deși domnul Trump ar aplauda ideile, execuția are o subtilitate care, cu cele mai bune intenții, puțini susținători ai Trumpului ar spune că este exemplificat. De fapt, lipsa de provocări ale carabinilor face ca American Made Movie să fie un ceas relaxant. În plus, există o datorie binevenită lui Michael Moore, intercalarea povestirilor din viața reală în cadrul arcului de concepte mari fiind principalul mod de argumentare.
 
Ne întâlnim câteva personaje atrăgătoare în acest mod. Cel mai important dintre acestea este Mark Andol, un antreprenor care, în imposibilitatea de a concura cu China și alte piețe de peste mări, sa luptat sub ponderea globalizării economice. În timp ce impactul acestor provocări ia determinat să-și reducă personalul.


Trailer American Made