Barry (2016)

Barry (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Vikram Gandhi
Actori: Devon Terrell, Anya Taylor-Joy, Jason Mitchell
An: 2016
Gen: Biografie, Drama
IMDB: 5.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Barry

Chiar asteptam cu nerabdare sa ma uit la acest film si am avut data de lansare dedicata sa o vad. Dar după ce mi-am petrecut dimineața devreme uitându-mă, am fost în general dezamăgit și mi-am dat seama că aș fi putut aștepta.

Deci voi începe cu părțile bune. Recorduri mari la Devvon Terrell pentru a obține discursul lui Barack, maniere și atitudine față de o tee. El ar putea fi într-adevăr un sunet mort pentru versiunea mai tânără a președintelui; astfel încât turnarea a făcut o slujbă fabuloasă acolo. Pentru câteva momente din film, Ashley Judd a făcut o treabă minunată ca mama lui Barack. Mi-a plăcut să văd o privire în relația lor și mi-aș fi dorit să fie mult mai detaliat. A fost, de asemenea, interesant de a vedea filmul spectacolului de pește Barack din momente de apă. Fiind bi-rasial în anii 1980, New York, cu siguranță că a experimentat multe dintre ele.

Dar restul filmului a căzut. Pur și simplu nu era convingător. Remorcile au făcut să pară că ați fi prezentați experiențe cheie din anii formați ai lui Barack; lucrurile care îl ajută să îl transformăm în omul pe care îl știm astăzi. Adevărul este că ai puțin din asta. Era mai mult decât un copil coleg în conflict încercând să navigheze relațiile cu colegii săi din colegiu și cu prietena și familia lui (albă). Scenariul a încercat să aducă dorința lui Barack de a avea o relație cu tatăl său, dar se simțea mereu aleator și în afara locului de fiecare dată.