Barracuda (2017)

Barracuda (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Jason Cortlund, Julia Halperin
Actori: Allison Tolman, Sophie Reid, JoBeth Williams
An: 2017
Gen: Drama, Muzicale, Thriller
IMDB: 5.7


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Barracuda

M-am bucurat întotdeauna de acele povestiri ale lui Flannery O’Connor în care un vizitator “schimba lucrurile”. De asemenea, este scriitorul / co-directorul Jason Courtland (cu co-directorul Julia Halperin). Barracuda, despre o tânără femeie, Sinaloa (Sophie Reid), care o vizitează pentru prima dată pe Merle (Alison Tolman). Sinaola schimbă lucrurile, dar nu la fel de repede cum v-ați aștepta și nici pe cât de clar aș dori.

Totuși, aș putea întreba prea mult pentru că legăturile de familie nu sunt niciodată simple, se ocupă așa cum facem cu straturile de biologie și de experiență. În Barracuda (peștele descris pe chitara tatălui său și o metaforă aptă pentru ea). Sinaloa abia poate fi acceptată în familie, chiar și cu talentul ei și cunoașterea muzicii tatălui său decedat.

Țara, albastră și muzica populară sunt interconectate cu dezvăluirea lentă a moștenirilor, de exemplu, tatăl era “un băiat, un dependent de droguri și un păcăleț”. Ea este suspectată că pretinde în mod fals că este rudă sau că sosește în mostenire. Ceea ce ar putea fi considerabil având în vedere parcela pe care o deține familia. Cu toate acestea, într-adevăr, majoritatea dintre ei, în special sora ei. Incearcă doar să-și dea seama de ce este acolo și unde merge.

Filmul nu reușește să ne lăsăm adânc în psihicul lui Sinaloa, cu excepția unei disconforturi ocazionale a interacțiunilor familiale sau a unei mame suspectă și necontestată a lui Merle, Patricia (JoBeth Williams). Încet, foarte încet, caracterul și intențiile adevărate ale lui Sinaloa devin mai clare. Majoritatea se referă la excluderea ei din familie – rezoluția ei este dramatică, dar nu surprinzătoare.