Barkhaa (2015)

Barkhaa (2015) Film Online Subtitrat

Gen: Romantic, Indiene
Scenariu: Lawrence John, Shadaab Mirza
IMDB: 5.3
Regizor(i): Shadaab Mirza
Actori: Priyanshu Chatterjee, Puneet Issar, Sara Loren

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

Nu a fost un fel de film Barkhaa realizat în anii ’50 și ’60 care au avut omul de conducere a vizita o stație de deal doar pentru a cădea în dragoste la-prima-vedere-cu un “goriyaa”. Omul de conducere a fost de obicei însoțită de un prieten care a fost, de asemenea, scutirea de benzi desenate, foarte util într-un film care ar transforma în curând pe hidraulic și viorile melancolice și melodrama tare, pentru că “goriyaa” ar dovedi a fi o fată nepotrivit, nu “laayak” pentru “khandaan”.

Nu ar fi mult mai “dhona Rona”, după un pic de “gaana naach”, dialoguri care implică o MAA quivering- buze și o baap furtunoase, și multe rude de joc ivy.I otravă o veste pentru tine. În 2015, facem inca acest film Barkhaa. Marea întrebare, desigur, este motivul pentru care, la care am găsit nici un răspuns.

Barkhaa (Sara Loren) joacă un bar-dansator cu o poveste spate, care include un CAD (Priyanshu Chatterjee), care-i promite luna, și, desigur, ei scade atunci când el a avut calea lui cea rea ​​cu ea. Luni despre încercarea să o convingă de intențiile sale nobile actual “Majnu” (Taaha Shah), și am mereu de așteptare pentru momentul în care tatăl (Puneet Issar) are pe toate grele, și mama începe să bată piept. “Yeh Pyaar Nahin, nadaani hai”, ea geme. Ce? Pentru că, desigur, dansatori bar nu au nici o “Izzat”, și de a trăi în rău “mahaul”, și toate. Sonny băiat ar primi desigur contaminat pentru că a avut ghinionul să cadă pentru o femeie căzută, și temeritatea să-i aducă în fața lor (părinților).