Barbra Muzica amintirile magia (2017)

Barbra Muzica amintirile magia (2017) Online Subtitrat


Titlu original: Barbra: The Music… The Mem’ries… The Magic!
Regia: Jim Gable, Barbra Streisand
Actori: Barbra Streisand, Alec Baldwin, James Brolin
An: 2017
Gen: Documentare, Muzicale
IMDB: 8.4


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Barbra Muzica amintirile magia

Celebra Barbra Streisand își încheie turneul muzical prin 13 orașe în Miami, cu balade splendide, reprezentații demne de Broadway și povești din culise.

Aruncăm foarte mult termenul de “legendă” atunci când ne referim la celebrități, dar nu există niciun statut Barbra Streisand. În cariera sa de șase decenii, a reușit în multe domenii de divertisment și a câștigat nenumărate premii. Și în timp ce Streisand nu este extrem de relevant în 2017, baza fanilor săi nu trebuie subestimată.

Netflix a cucerit mass-media în ultima vreme și începe să treacă prin filme muzicale. Serviciul de streaming oferă oferte exclusive de la artiști precum Justin Timberlake și Lady Gaga. Acum, Babs își aduce documentarul concertului pe ecrane peste tot.

Titlurile Barbra: Muzica … The Mem’ries … The Magic !, captura speciala a unui spectacol de anul trecut, cu dueturi cu invitati speciali precum Seth MacFarlane, Jamie Foxx, Alec Baldwin, Hugh Jackman si Melissa McCarthy. Nu există nici o îndoială că unele filme vechi cum ar fi “Nu plouați pe parada mea” sau “Zile fericite sunt aici din nou” va face și o apariție. În plus, există o schimbare destul de interesantă pentru costumele potrivite pentru cei care privesc pur și simplu pentru nostalgie.